[]

Bu konuşmalar ezberlenmiş mi? (video)

1979 yılına ait. Bu videodaki üslup, kendini ifade ediş biçimi ve yaklaşım çok hoşuma gitti. Ama sizce videodaki röportajlar gerçekten hazırlıklı mı yapılmış? Önceden hazırlanıp öyle mi konuşmuşlar yoksa spontane mi gelişmiş?

www.instagram.com


 
bu tip konuşmalara okulun vs diksiyonu en düzgün elemanı çağrılır ezberlenmemiştir de iyi konuşan birini bulup konuşturmuşlardır. okul vs ise burası önceden de söylenmiştir. bana da lisede bazen yarın x kişisi gelecek sana bişeyler sorabilir hazırlıklı ol falan derdi müdür.


  • avatar is back  (19.05.19 16:40:03) 
93 yılında başlayan sıcağı sıcağına programı vardı bilen bilir. reality showdu genelde varoşlarda meydana gelen olayları ekrana taşıyordu. her olayda görgü tanıklarına rastgele mikrofon uzatılıyordu konuşmalar aşağı yukarı yine bu akıcılıkta. merak eden youtubeda bulabilir.


  • heidi'nin dedesi  (19.05.19 17:15:49 ~ 17:16:33) 
o zamanki lise egitimi ile simdiki lise egitimi arasinda buyuk farklar var, o donemlerde ilselerde mantik, felsefe, sanat tarihi gibi dersler secmeli olmadan okutuluyordu, muhtemelen konusmalara hazirlanilmis gibi duruyor ama hazirlik olmadan da buna benzer cevaplar verirlerdi diye dusunuyorum


  • exlibris  (19.05.19 17:21:05) 
laraa az söylemiş doktora yapıp gak diyemeyen insanlar var eskilerin lise mezunları bugünün doktora yapanlarını tokatlar.

soruna gelince ezberletilmemiş olabilir ama röportaj yapılacağı zaman diksiyonu düzgün insan seçilir +1
  • basond  (19.05.19 18:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.