[]

Eski kız arkadaş

Yaklaşık 1 sene önce bitti, ama bir şekilde annemle sürekli iletişimde. Anneme sorduğum zaman o kızı çok seviyorum acı veriyorsa görüşmiyim diyor ama ben aklımda kalan taraf olduğu için görüş diyorum, annesi kanser oldu, bunu öğrendim annemden, beni sormuş,selam yollamış. Bende bir şekilde geçmiş olsun diyip her zaman yanında olduğumu belirten bir mesaj yolladım. Telefon nosu yok şu anlık, annem üzerinden birbimize selam yolluyoruz.

Çevremdeki bayanlara sorğumda, sağlık sorunu olunca insan yakın gördüğü kişiyi bir şekilde görmek ister cevabı aldım..

Keşke sağlık sorunu olmasa idi ama oldu, durum bu noktada.

Şimdi annem ben onun annesi buluşma evresi oldu.

Soru şu, eski kız arkadaş niye ayrıldığı kişinin annesiyle( veya en yakınn ollduğu kişiler ile)iletişimi kesmez veya erkek varsada ( var mıdır bilmiyorum ) ama niye kesmez ? Merak ettim, bir ben mi
katıyım bu konuda... özellikle bayan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..

 
hastaysa git sor ölmezsin yahu! canım ülkede ayrılık sonrası ne bu anlamsız tanımamazlıktan gelmek? insanlığınızı kaybetmeyin hocam ayıptır günahtır. iletişimi kesmemişse demek sizi seviyordur hala ne bileyim annenizi yada. aileler de bu kadar iyi anlaşıyorsa sende 2.kez bir düşün belki kızla olur?

bir insana destek vermekten bir şey kaybetmezsiniz korkmayın
  • avatar is back  (19.05.19 02:55:46) 
Avatar az bile haslamis ama ergenlik bir yasam formu olmamali. Muhim olan insanlik.


  • belki lazim olur  (19.05.19 02:57:49) 
Tanımamazlıktan gelmek değil hocam yanlış anladınız sanırım, ben terkedilen aynı zamanda merak edip destek vermek ve görmek isteyen tarafım :) sadece bende telefon numaraası yok, bir şekilde görüşül ben her zaman yanında olduğumu soyledim, daha da gfazlasını vermek istiyorum ama çekiniyorum, olan bitenden sonra sadece


  • czn  (19.05.19 03:36:28) 
abartma çok fazla, geçmiş olsun de geç. İnsanlık hali adına üzüntülerini sağlık dileklerini iletirsin ama fazlasını borçlu değilsin; terkedilen taraf olarak.

Annene de söyle iletişimi kessin.
  • KaraSakall  (19.05.19 04:19:45) 
imla hatalarından dolayı okuyamadım.

cevap: o kişiyi seviyordur.
  • Tochinoshin  (19.05.19 04:38:04) 
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama eger iyice kucukseniz 23 ve alti gibi sempatik oldugunu dusunuyor olabilir, eger 27ustu flnsaniz anneniz araciligiyla sizinle sansini denemeye calisiyor. Ikisi de ucuz numara, eger sans vermek istemiyorsaniz annenize de soyleyin gorusmeyin (babasi icin bassagligi dileyin elbette de), sizin annenize, size gelene kadar hic mi etrafinda dostu akrabasi yok bu kadinin iki cift laf edecek?


  • songforsomeone  (19.05.19 06:59:44) 
Valla bana da saçma geldi o tür iletişimde kalması. Mesajını da göndermişsin bence buluşmaya falan gerek yok. Bunun ötesinde kıza karşı da herhangi bir adım atma.


  • j r r tolkien hayrani  (19.05.19 11:59:37) 
Hala umudu var


  • photo85  (19.05.19 13:27:38) 
@songforsomeone 29 yaşındayım. Valla şans vermek istiyorum yalan yok.


  • czn  (02.06.19 13:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.