[]

Eurovision izleyecek var mı bu gece?

Büyük final var saat 22.00'da.Var mı izleyecek? Ya da görünce aklına gelip izlemek isteyecek olan :D

Evet biliyorum Türkiye katılmayı bıraktığından beri çoğu kişi takmıyor ama ben hala çok seviyorum ve her sene heyecanla bekliyorum.

YouTube'dan canlı yayın linki: www.youtube.com

Takip edenler varsa favorilerinizi de alabilirim. Ben Rusya,İsviçre, İtalya üçlüsünden birini istiyorum ama İsveç ya da Hollanda dışında kim kazanırsa sevinirim sanırım :D

 
Ben izlicem :D

Malta iyi bence. İsviçre de hoşuma gitti baya. Azerbaycanın ilk 5e gireceğini düşünüyorum sahnesi güzeldi, şarkı da iyi.
  • helena  (18.05.19 20:22:29) 
o bir zamanlar güzeldi meraklısı için san remo seneye şubat'a


  • natallica  (18.05.19 20:25:42) 
Yıllardır birlikte izlediğimiz ekip bir araya geldik bekliyoruz yüce saati.

Bizim için bir ritüel, katılmasakta o bizim bebeğimiz :D

Ama bu sene çok tırt, herkesin bir tadı ekşi. Herkesin favorisi farklı

Benim favorilerim avusturalya, izlanda. portekizi harcadılar ona tadım kaçık
  • ManikD  (18.05.19 20:42:13 ~ 20:42:59) 
öncelerde şarkıdan çok ülkeler arası ilişkiler ve o ülkedeki yabancı popülasyonu belirliyordu kazananı. türkiyede çok rus var sürekli rusyaya tam puan giderdi bizden, almanyadan tam puan gelirdi bize şarkı dandik bile olsa.

bazı ülkeler eğlence amaçlı gelirdi komik şarkılar prodüksiyonlar sunarlardı sıfır puan alırlar seneye gene garanti katılırlar gene eğlenceli prodüksiyonlar yaparlardı. bizim gibi bazı ülkeler içinde hayat memat meselesi olurdu vs.

bu nedenle özünü kaybetmiş olduğunu düşünürdüm. izlemeyi de uzun zaman önce bıraktım.

tabi zamanla sistemler değişti falan artık şarkı kalitesine göre mi geliyor yoksa hala eskisi gibi mi sistem bilemiyorum ama izlemiyorum.
  • basond  (18.05.19 20:55:05) 
boiler room daha güzel,seven olursa idm/edm gelsin hem canlı hem oylama yok.vegas'ta olan vegas'ta kalsın.


  • natallica  (18.05.19 21:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.