[]

unutulamayan

yıllar geçse bile, ilişkileriniz olsa da, hatta evlenseniz bile unutamadığınız, çok sevdiğinizi düşündüğünüz biri var mı?

ve bunun adı hala gerçekten sevgi mi oluyor? yoksa bir takıntı hali ya da ilüzyon mu?


 
eski sevgili değil ama yaşadığım ilişkiyi, yaşadıklarımı özlüyorum sadece. yalnız olduğum için sanırım.


  • scudman1  (18.05.19 13:24:00) 
Uzun yıllar önceki sevgilimi hatırlıyorum arada. ondan ayrılarak hayatımın en büyük hatasını yapmış olabilirim.


  • prizmatik  (18.05.19 18:16:15) 
valla yaşım 25 olduğu için zaten herhangi bir şeyi kolay kolay unutmam mümkün değil ama böyle iki kişi oldu hayatımda. güzel yanı şu ki "tekrar yaşanabiliyormuş, tek seferlik bir şey olmak zorunda değilmiş" demeyi öğrendim. kötü yanı ise kişilerden ve durumlardan bağımsız olarak her ikisi de zaman zaman aklıma geliyor. ha gelince de oturup ağlamıyorum, bir şey olmuyor ama ne bileyim geliyor işte.

benimkisi daha ziyade illüzyondu diye düşünüyorum çünkü iki kişi de uzun vadede birlikte mutlu olabileceğim kişiler değildi. bende onların istediği şey yoktu, onlarda da benim istediklerim. bir yerde patlardı yani, "böyle olmuyor" denirdi. sevgi kesinlikle vardı. çok seviyordum ama tutku, takıntı, illüzyonla falan karışmış çok yoğun ve sağlıksız bir sevgiydi sanki.
  • der meister  (18.05.19 18:23:15) 
ilüzyon gibi geliyor bana. o sıcaklığı vereni tekrar bulamama hali.. her insanın bıraktığı da ayrı bi his oluyor tabii. ama iyi şeyler kalıyor genelde, çok büyük travmalar yaşatmadıysa o insan. öyle olunca da özleniyor.


  • kronik  (19.05.19 00:09:58) 
var.


  • m4deniz  (19.05.19 01:38:30) 
yok.

fakat olursa da bunun adını bilemeyiz çünkü sevgi ile bu şekilde açığa çıkacak takıntıyı yaşayan kişi birbirinden ayıramaz. yani bu unutamama da takıntı illa var, ama yoğun sevgi var mı yokmu onu anlayamayız.

illüzyonda ne demek istediğini anlamadım.
  • mete kudur  (19.05.19 01:42:31) 
Var ama eski sevgili değil. Hoşlanılan kişi gibi bişe sadece.

Üni zamanı ben barda çalışıyordum oraya gelirdi paso. Reklamcılık mı ne okuyordu. Arada gelir sohbet etmeye çalışırdı falan ama ben niyeyse o zamanlar bir türlü o bağlantıyı yakalayamamıştım. Barda çalışan başka çocuk onunla takılmıştı 1 sene falan. Kız epey güzeldi, hala güzel. Hastayım kıza ama çok güzel bulduğumum için yanaşamıyorum.

Neyse, 3-4 sene önce swarm'ın popüler olduğu zamanlar taksim'de ünlü bir mekanda check in yapmıştım ama sarjım bitmişti. Swarm'dan ekleyen oydu, ben yine çok güzel olduğu için eklememiştim :D Neyse, sarjım bitince eve gelip takıp tel açılınca mesajı gördüm ''Yavuz, oradaysan hala geliyorum kapıdan alsana beni'' yazıyordu. Net ya, böyle yazmıştı. Ben de ''ebru, evdeyim ben sarjım bitti cevap veremedim'' demiştim. Cevap vermedi ve o 3 sene boyunca bir daha hiç konuşmadık :D kodumun telefonu hayatıma engel olmuştu. Kızı hala beğenyor ve çok güzel buluyorum. Geçen instagram'a ebru yazdım direkt ilk sırada o çıktı. Profil açık, son fotosunu beğendim ama geri dönüş gelmedi zorlamadadım.

O ebru yıllardır benim içimde hep ukte kaldı. Kocaman ukte ama eski sevgiliyi takmam olmuş bitmiş der geçerim ama o namussuz ukteli ebru hep öyle kalır :D
  • Eazy  (19.05.19 02:00:44 ~ 02:02:43) 
zaman zaman hatırladığım ve ''keşke yanımda olsaydı şimdi, karşılıklı hatalar yapmasaydık belki de devam ettirebilirdik.'' dediğim biri var, evet. ama bu bir takıntı veya beni moral açısından tamamen çökerten bir durum değil, bunu aştığımı düşünüyorum. arada aklıma geliyor, onunla güzel veya kötü yaşadıklarımı hatırlıyorum ve hafif bir burukluk oluyor, sonra unutuyorum. bu kadar sadece.


  • whyamy  (19.05.19 11:15:49) 
Yok.


  • j r r tolkien hayrani  (19.05.19 12:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.