[]

Şu Notebook Alınır Mı?

www.real.com.tr

Ucuz ama kaliteli bir notebook'a ihtiyacım var. Performans gereksinimlerimi desktop bilgisayarımdan zaten fazlasıyla karşılayabildiğimden, performans ikinci planda.

Performans/Fiyat oranı daha yüksek bir alet var mı çevrede? Ama internet mağazasından almayacağım, fiziksel mağaza lazım bana.

Selamlar.

 
alırsan ilk isin ram almak olsun, vista mista demısler asta la vista baby de sen ona xp kur cok rahat edersin.


  • bryan fury  (25.09.07 17:02:24) 
peki bunun altındaki bir fiyata bu özelliklerde veya daha iyi bir notebook bulma şansım var mı?


  • actionary  (25.09.07 17:51:36) 
bu makina vista'yi bile zor calistiran bir donanima sahip... dolayisiyla ucuz birsey istiyorsan alabilirsin ama cok fazla birsey bekleme.


  • kezzy homeros  (25.09.07 19:05:25) 
bryan fury'nin dediği gibi, xp ile kullanacağım zaten. yazı yazmak, download yapmak vs. için istiyorum. yok mu daha ucuzu pekin?


  • actionary  (25.09.07 19:25:22) 
bence bu aralar bi indirime giderler, ben alacak olsam beklerim. o yeni magaza bundan iyisini 666'ya sattı, o yuzden ucuzlatmıslar.


  • sourlemonade  (25.09.07 21:15:54) 
İşlemcisi çok tırt bir kere. Değil Vista, Xp'de falan bile sürünür bu alet. 1 aya kalmaz c2duo'lar bu fiyat aralığına inerler zaten. Ayrıca bu real süpermarket değil mi yahu? Manavdan et almak gibi bir şey burdan PC almak.


  • ntldr  (25.09.07 22:26:18) 
gayet iyiymiş bence. ben de aynı yaklaşımla 899€ya hp almıştım dışardan. net, multimedia, dvd yazmak, dl vs. diye en ucuzundan almıştım 1.6 centrino. gayet memnunum 2 yıl oldu. yalnız ram slotları dolu 2x256 takmışlar, bi 512 takarım üzerine diyordum yalan oldu. birini çıkarıp atmam gerek. ona dikkat edin alırsanız.


  • geldiler  (25.09.07 22:28:48) 
çok pahalı bence. yani o fiyata çok daha iyileri satıyorlar bir sürü yerde. celeron olması bir kere kötü. core duo (core 2 duo değil) 'lu msi ilanları vardı kadıköyde dmste. netten filan bir bak istersen.
ve evet yeni santa rosalar çıktı ve adamlar stokları eritmek için acaip düşürecekler fiyatları benden söylemesi. bunlar en dandikleri stokta kalanların. reale gelme sebebi de budur. toptancı uzuca vermiştir bunlara elinde kalanı diye düşünüyorum.

  • darknum  (25.09.07 22:42:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.