[]

hoşlanmak ya da cool olmak

birinden hoşlandığımız zaman bunu gösterme çabaları karşı tarafta biraz itici duruyor, senden hoşlansa da geri çekiyor kendini, illa *çip olup duygusuzca takılmak lazım, çünkü o dilden anlıyor çoğumuz, duygusallık içtenlik sevgi falan yalan dolan.

yoksa yine çok mu duygusal düşünüyorum ?


 
çok duygusal düşünüyorsun
gösterme çabalarında sorun var demek ki

  • dafuq  (16.05.19 09:40:53) 
başkasına dönüşüp kendini farklı tanıtmana gerek yok. neyse ne olursan ilerde sorun yaşamazsın.
cool davranmak diye birşey yok. cool'san cool görünürsün zaten.

  • foolrules  (16.05.19 09:45:29) 
duygusal düşünüyorsun. piçlik elbette ayrı bir müessese ama yerinde, zamanında ve kararında bir gösterme biçimini reddedecek insan da az. öyle noktalarda atış yaparsan karşılık vermeme ihtimali bırakmazsın.


  • burty  (16.05.19 09:47:10 ~ 09:47:57) 
kendin gibi olmalısın ama kendini de geliştirmen lazım. cool olmak çok genel bir kavram. sevgiyi görselliğe indirgeyen insanların anlattığı gibi yaşamaya çalışma. gerçek değil o.


  • hasmetizm 2046  (16.05.19 09:55:27) 
Kafanda fazla büyütüyorsun.


  • datnet  (16.05.19 10:31:53) 
"çip" ile doğru şeyi anladıysam anaokuluna gidiyorsunuz. O yüzden böyle şeyleri düşünmek için henüz erken, ilerleyen zamanlarda kafa yorarsınız bunlara. şimdilik arkadaşlarınızla oynamaya ve hayattan keyif almaya çalışmanızı öneririm. =D


  • elladan  (16.05.19 11:23:50) 
ne yapalım elledan, ben bilirim diye yola çıkanlardan olmaktansa, ya da senin gibi saygısız birine dönüşmektense, anaokulunda takılırım kafam daha rahat.


  • redeath  (16.05.19 11:32:12) 
duygusallıkla olmuyor, duygusallık biraz da itici kadınlar için. geliştir kendini, zamanla öğrenirsin.

@elladan'a gelince, laf sokmaya çalışıp sonra sonuna smiley veya :D ekolojisi koyan tipler genelde özgüvensiz tipler oluyor, siktir et.
  • KaraSakall  (16.05.19 12:36:26) 
Duygusal ilişkilerdeki her başarısızlığı "piç olmadığım için böyle oluyor"a bağlamamak lazım. Seçtiğin insan yanlış olabilir, sen yanlış davranıyor olabilirsin bir sürü etken var. Hoşlanıp da kendini geri çeken biri zaten pek doğru bir seçenek değildir. Duygusallığı bilmem ama içtenlik her zaman iyidir ve geri tepmez kolay kolay.


  • aquarium  (16.05.19 14:00:04) 
@redeath, ben istiyorum ki seni ve diğer herkesi kısıtlayan şu saçma, "elalem ne der" duygusundan kurtulun. hoşlandığın insana duygularını belli edersen senin hakkındaki düşünceleri değişir diye korkuyorsun. aynısını o da yapıyor. herkes yapıyor. sonra da gelip, ilişkilerde samimiyet kalmadı hacım, diye ağlıyorlar burada.

"piç" de, ne olacak? yoksa biri çıkıp, "aaa, piç dedi. ne ayıp!" demesinden mi korkuyorsun? siktir et ya. rahat ol, kendin gibi ol.

@KaraSakal ne alakası var amk ya? laf sokmaya çalışıp sonuna da yumuşatmak için gülümseme mi koymuşum? lafımı sokup sonra gülmüşüm. "=D" = kahkaha. çünkü okuyunca ilk tepkim gülmek oldu. ne yapsaydım, "muhahahahaha" diye erol taş gülüşü mü yazsaydım senin için?

ayrıca vereceğin tavsiyeye sokayım. "zamanla öğrenirsin." zamanla kendin gibi olmayıp, başka kadınların istediği gibi davranan biri olmayı başarırsın. harika öğüt valla.
  • elladan  (16.05.19 15:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.