[]

hayal kurmak

arkadaşlar ben çok hayal kuruyorum günün 16 saati ayaktaysak ben bunu en az 3-4 saati hayal kurarım. Gözüm açıkken, gözüm kapalıyken, dizi izlerken, kitap okurken, işteyken, toplantıya girmişsem, biriyle konuşurken bile bazen dalıp gittiğim oluyor, yani o kişiyle çok girift ve önemli bir konu konuşmuyorsak, benim aklım bambaşka yerlerde oluyor. yanında hayal kurmadığım kişi sayısı baya az,. Yani her an her saniye hayal kurabilen bir insanım, çocukken de böyleydim hala da aynıyım. Ben bu hayalleri kurarken, bu hayalleri gerçekleştirmeliyim, mutlaka olmalı demem. işte kafamda mesela bir an deniz kenarına gitmişsem diyelim ki, “şuan hemen deniz kenarına gitmem gerekir”, diyip bavulumu toplayıp gitme motivasyonlu hayaller değil bunlar. Canım sıkıldığı için, bu gerçek dediğimiz hayattan kaçmak için, vesaire. Ben dalıyorum böyle ara ara. Bunları gerçek yapmak gibi bir amacım olmuyo, zaten gerçekler bana göre, aynı duyguları, aynı coşkuyu birebir yaşıyorum.
Bu durum acaba zararlı bir şey olabilir mi?



 
zararını görmediğin sürece süper bence


  • ipmus90  (15.05.19 10:05:42) 
Balık burcumusun ? Kendi kendine konuşup yorulmuyorsan sorun.yok sanki


  • seyyar satıcı  (15.05.19 10:06:01) 
16 saatte 3-4 saat ise zaman kaybı olabilir. bunun dışında hayal ettikten sonra gerçeğe döndüğünde vay aq diyip üzülüyorsan zararlı, değilse bile çok iyi değil 3 saat hayal kurmak nedir reis? o süreyi biraz kontrol et sen.


  • tabii lan manyak mısın  (15.05.19 10:22:47) 
yazıya geçir düşündüklerini, kağıda yazmak zor gelir dersen blog aç. rahatlarsın cidden.


  • dismainpula  (15.05.19 10:27:55) 
@dismainpula; bundan rahatsızlık duymuyorum, yani bu kanalize ya da ifade etmem gereken birşey gibi değil, bu böyle bişey sadece. elimi çeneme koyup hayallere dalma gibi bişey de değil bu arada :D kafamın o an bulunduğum yerde olmaması belki? tek kaçırdığım şey "anı yaşamak" olabilir. cevabı kendim buldum.

zihinsel olarak bunun tek iyi tarafı şu sanırım, odaklanmak istediğim zaman hayatımda çok extrem bir durum söz konusu değil ve rölantideysem çok rahatlıkla odaklanıp soyutlanabilip kendimi o şeye, işe, rapora vs verebiliyorum ve güzel şeyler çıkabiliyor.
  • füt  (15.05.19 10:32:43 ~ 12:03:25) 
Bende de var bu.
Çocukluktan beri var aynı şekilde.
Sanki kendim yazmışım gibi okudum :) Fazlası vardır eksiği yoktur.

Bazen daha olası şeyler düşünürken bazen inanılmaz uçuyorum.
Hafıza problemi de yaşadığım için en büyük korkum ileride alzheimer falan olup bunları birbirine karıştırmak.
  • Dağcı  (15.05.19 13:00:37) 
en fazla o esnada yüzün biraz şapşik olur, etraftan da garip görünür doğruya doğru :) onun dışında daydreamer'lık işte ne zararı olacak.

İzlemediysen The Secret Life of Walter Mitty'yi kesin izle.
  • onemoremile  (15.05.19 13:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.