[]

Mobilde 10gb 15gb internet bitirenler ne yapıyor?

Her yerde wifi var, ben 3-4 gb falan anca kullanıyorum, sporda ve yolda gidiyor sadece. Bu kadar interneti ne yapıyorsunuz?




 
şarz çıkışından emiyoruz onu biz. instagram'da tesbih çekenler bitiremez zaten teknik olarak, daha büyük verilerle çalışanlar olarak bitiriyoruz. öyle büyük adamlarız biz.


  • vladimirdökümov  (14.05.19 21:10:29 ~ 21:11:33) 
İşte 20 gb bitirebilen varsa ne biliyim, baya rahat işler var demek ki.


  • diffarentiationation  (14.05.19 21:20:35) 
her yerde wifi varsa da benim çalıştığım kurumda yok. askeriye tarzı kurumlarda dışarıya açık internet bile yok.


  • trajikomix  (14.05.19 21:21:08) 
Bein sport'tan maç izliyorum o yiyiyor genelde benim gigabaytları.


  • o ben degilim  (14.05.19 21:36:10) 
bizim okulda bile doğru düzgün wifi yok. Yani var da bazı yerlerde çekiyor çoğu yerde çekmiyor. Bizim amfiler hastane içinde olduğu için genelde çekmiyor hatta.

Onun dışında da gittiğim kafelerde falan wifi'a falan bağlanmaya uğraşmıyorum. İnternette de instagram, youtube, twitter falan kullanıyorum çok değişik bi şey yapmıyorum. Ha bi de oyna kazan oynuyorum arada. Hatta bazen evde bile internet donduğu için mobilden giriyorum.
  • nundu  (14.05.19 21:56:23) 
Her yerde wifi var ama coguna kayit olmak gerekiyor, email, tel no hatta bazen tc kimlik bile istiyolar. Ben sevmiyorum. O yuzden hicbi yerde internete baglanmiyorum.

1 haftada 8gb bitiyo oyle olunca.
  • kuehles blondes  (14.05.19 22:11:37) 
Benim genelde twitter instagram ve bazen youtube nedeniyle 5 GB 10-15 günde doluyor. İş yeri internetinde kapalı buralar.


  • himmet dayi  (14.05.19 22:49:28) 
10 gb kullanıyorum.

düzenli instagram, iş yerimde wifi yok ve işim internet ile çok ilişkili bazı siteler yasaklanmış olduğu için telefondan açıp kontrol etmem gerekiyor.

2 ay önceye kadar 5 kullanırdım. korkuyordum resmen youtube linklerine falan tıklamaya. red10'a geçtim vodafone'a rahatladım.
  • a darkness coming  (15.05.19 07:57:37) 
15+20 gb kullanıyorum.

Hotspot, Spotify, youtube anahtar kelimeler.
  • babilbaligi  (15.05.19 08:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.