[]

geçmişe dönük sağlık raporu almak

merhabalar nisan ayında iki gün için sağlık raporu almam mümkün mü herhangi bir sağlık kuruluşundan?




 
eğer raporu sunacağınız yer pek kurcalamayacaksa belki çok kurumsal olmayan bir özel hastane falan verebilir.


  • shotcrete  (14.05.19 14:23:01) 
böyle bir şey mümkün değil.


  • mikahakkinen  (14.05.19 14:58:39) 
mümkün değil çünkü ssk'ya bildiriliyor her türlü.


  • kronik  (14.05.19 15:05:15) 
Bugünkü baş ağrınla sağlık ocağına gider, rapor almak istediğin tarihe o gün yine muayene olmuş gibi atıfta bulunan bir imzalı dilekçe koparabilirsen işine yarayabilir.

Sağlık bakanlığı sistemine geçmişe yönelik rapor kaydı girilmiyormuş. Ablam için ben de çok araştırdım.
  • IncredibleMau  (14.05.19 15:14:36) 
Alınmıyor maalesef.


  • ketcapli dondurma  (14.05.19 15:15:01) 
mümkün değildir. olay sağlık bakanlığı ile ilgili olmayıp aile,çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olan sosyal sigortalar kurumu(sgk)'nın online veri tabanına geçmiş tarihli giriş yapılamaması ile ilgilidir. özel hastanelere boşuna muayene ücreti kaptırmayın, aile hekiminizi de darlamayın lütfen.


  • coudech  (14.05.19 15:34:59) 
*sgk olacaktı. Gerçekten önemli bir durum vardır, makul ama belgeleyemediğiniz bir de mazeretiniz vardır gider aile hekiminden rica edersiniz. Bu basit ricanın kimseyi darlayacağını zannetmiyorum.


  • IncredibleMau  (14.05.19 15:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.