[]

tek başına yurtdışı deneyimi

bayrama yurtdışına gezi planı düşünüyorum. fakat tek başıma. şimdiye kadar 15 e yakın ülke gezdim. ama hep üç veya dört kişilik gezmeyi seven arkadaş grubum ile. şimdi onlardan kaçıp tek başıma tokyo-seul-honkong belki taiwan planı yapıyorum.

sormak istedigim çocuklarla gezgimden daha fazla zevk alır mıyım? nasıl bir şey tek başına seyahat. ne dersiniz.


 
alırsınız.

asya kıtasında nasıl olur bilmiyorum. Bugüne kadar Avrupa kıtasında tek başıma gittim 2 seferliğine. güzeldi. gittikçe daha tecrübeli oluyor. bu bayram sonrası macaristan'a gideceğim tek başıma.

iyi bir plan yapmanız gerekiyor. Zaten yurtdışı tecrübeniz var. tek olarak üstesinden gelirsiniz.

edit: sizin kadar çok çıkmadım yurtdışına ama konu hakkında istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
  • put it in your appropriate place  (14.05.19 12:43:12 ~ 12:44:12) 
daha cok demeyelim de daha farkli bir zevk alirsiniz kesin olarak. istediginiz yere istediginiz zaman gideceksiniz, illa birileri olsun derseniz hostellerde tanisma imkaniniz var, aksam sikilirsaniz yabancilarin gittigi barlara gidersiniz. aslinda dunyada coook ciddi sayida yalniz gezgin var ve bu insanlar gezilerinde diledikleri kadar sosyallesiyorlar, sizin gibi gezen insanlarla istediginiz kadar sosyallesir, istemediginizde kafa dinlersiniz.


  • kassiopeia  (14.05.19 12:46:27) 
tek başına yetebilmeyi becerebiliyorsan her şey mümkün. yurtiçi - yurtdışı tek başıma çok gezdim. sırt çantam omzumda otostop çektim, tanımadığım insanların araçlarına bindim. tabelası olmayan hostellerde kaldım. ıssız sovyet eskisi şehirlerde karlı gece vakti ingilizce bilen dilenciye denk gelip sohbet ettim. belki de arkadaş grubuyla yapamayacağın şeylere yöneltiyor seni yalnız gezmek.
gerçi ben istediğim zaman rahatça kaynaşabiliyorum. herhangi bir kimsenin yanına gidip tanışabilirim, bir grubun eğlencesine, bir ortama dahil olmakta zorlanmam ama uzak doğuda bunu yapacağımı sanmıyorum çekik gözlü milletlerle oldum olası anlaşamadım.

  • heidi'nin dedesi  (14.05.19 12:47:04) 
insanlarla kaynaşabiliyorsan çok daha zevkli olur. ama tanımadıklarınla konuşurken çok az bile çekinirsen, sap gibi gidip gelebilirsin ve canın çok sıkılır.


  • diffarentiationation  (14.05.19 14:30:24) 
gitmeden bilemezsin değil mi? bir çok yalnız gezgin var dünyada ama bu herkese göre olmayabiliyor. bunu denemek için güzel fırsat ama.. hem ilkinde de karar verme, her yolculuk ayrı bir tecrübe. kendini -daha da- tanıman için bir yol.


  • kronik  (14.05.19 15:07:39 ~ 15:10:22) 
kesinlikle zevk alırsın.

ben 3 yıldır yapıyorum. asosyal olduğum için değil, kendimi özgür hissettiğim için yapıyorum. tinder'dan farklı insanlarla tanışıp buluşuyorum, istediğim mekana girip viskimi içip 20 dakika sonra çıkıyorum, klasik müzik eşliğinde hayatımda hiç görmediğim sokaklardan geçiyorum. hayatında bir kez de olsa deneyimle.

tavsiyem aynı lokasyonda 2 günden fazla kalma.
  • kanlakarisikyagmur  (14.05.19 19:59:58) 
yalnız kalıp sıkılabilirsin biraz sana bağlı ama o yalnızlık seni başkalarıyla tanışmaya itebilir lokasyon ve şans


  • empty bottle  (14.05.19 20:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.