[]

iştahsızlık

İştahsız olduğunuz dönemlerde ne yapıyorsunuz? Bazen canım hiçbir şey yemek istemiyor, günlük aldığım kalori ihtiyacım olanın çok altında kalıyor. Bu durumda normal bir şekilde günlük hayatıma devam edebiliyorum ama metabolizmamın alt üst olmasından korkuyorum. Böyle zamanlarda yemek yemek için kendinizi zorluyor musunuz yoksa akışına mı bırakıyorsunuz?




 
Akışına bırakıyorum ben, elden ayaktan da düşmemek için en azından su çok tüketiyorum öyle durumlarda.


  • yanginmerdiveni  (14.05.19 11:52:03) 
bol su için... günde en az 2 litre
halsizleştiğinizi düşüyorsanız çantanıza bir tane meyve atın ya da fındık vb. çerez.

  • osmanyueksel  (14.05.19 12:05:37) 
Akışına bırakıyorum. fırsat bu fırsat kilo verdiriyor.


  • lcha  (14.05.19 12:09:40) 
son 3 aydır benim de başıma geldi. hayatımda ilk kez öğlen öğünlerini ceviz, badem vb ile geçiştirip taa akşam yemek yiyorum. annem yavrum sunu ye yavrum bunu ye deyip duruyor lakin iştahım yok. gününü dağda kırda parkta geçiriyorum. bisiklete bile biniyorum ama oyle afaki acıkma olmuyor. biraz da beni ve zihnimi tüketen bir işim yök su donem onla ilintili olabilir.

cok da şey yapmamak lazim. ama ara öğün olayını bırakmayin.
  • picassoishere  (14.05.19 13:30:44) 
Redbull, gerçekten yüksek şekerin verdiği yarım saatlik enerji dışında fiziksel bir etkisi olduğunu düşünmüyorum fakat katı bir şeyler yemek istemediğim ama enerjimi de kaybetmek istemediğim zamanlar gömerim hacı affetmem. Aynı etkiyi şekerli türk kahveside yapabilir.


  • dirildimde geldim  (14.05.19 14:56:42) 
İnsanın doymaya değil beslenmeye ihtiyacı var. Koca bir gün için, 3 öğün, kaliteli sebze, kaliteli karbonhidrat, kaliteli proteinden oluşan toplamda bir tabak yiyecek her türlü kurtarır sporcu değilsen. Hatta çok daha sağlıklı yaşanır.


  • ssiradanbirigibi  (14.05.19 16:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.