[]

Bu neyin yavrusu?

eksiup.com

Ve ne ile beslenir?


 
neyin yavrusu olduğunu kestiremedim ama oldukça kendini kurtarmış. anne ve babası yakınlarda olabilir. kedi köpekten uzak tutun gözlemleyin. gelen giden yoksa beslemeye karar verin. ben de bir zamanlar buna benzer arap bülbülü bulmuştum ilk başta şırıngayla bol sullandırılmış cicibebe verdik. mısır ununu falan sulandırıp verdik. bir hafta sonra doğal hayatına dönüyorlar.


  • burty  (14.05.19 09:26:51) 
Düştüğü yerde çimleri biçiyorlardı o yüzden almak zorunda kaldım. Uçamıyor.


  • aliza  (14.05.19 09:31:47) 
Sığırcık gibi bi veterinere gotursene


  • JohnOakley  (14.05.19 09:45:11) 
ebabil yavrusu mu dedim ama pek belli olmuyor fotografta.
instagramda birddetective diye bir hesap var. postlarini geriye dogru biraz inceleyin. bir kus buldugunuzda ne yapacaginizi, nasil besleyeceginizi de anlatiyor. gerekirse mesaj atin. gagasinin tipinden otcul mu etcil mi oldugu anlasilabiliyor. ince uzun gagalar etcil, kalin kut gagalar otcul. bulgur verilmesi iyi degil diye hatirliyorum mesela. enerji icecegi veren var ama o da yanlis. sporcu icecegi olan mavi sividan verebilirsiniz. guc toplamasi icin.

  • jimicik  (14.05.19 10:24:52) 
ebabil kesin degil. sigircik olabilir?
Kedi mamasi aliyorsun. Iyice islanip, suyla sismis mama tanelerini hayvanin kursagina atiyorsun. Suyu da elinle gagasina damlat.

  • ebabil curnatasi  (14.05.19 11:30:31 ~ 11:31:05) 
Evet sığırcıkmış. Veteriner bebek maması ve yumurta sarısını ılık suyla karıştırarak lapa yapıp enjektörle vermemi söyledi. Öyle yapıyorum. Beni görünce ağzını açıyor zaten, sorun olmadı.


  • aliza  (14.05.19 14:56:03 ~ 14:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.