[]

doğalgazdan elektrikli ocağa geçiş

doğalgaz planındaki sıkıntılardan sebep mutfaktaki doğalgazlı ocağı elektrikliye çevirmek zorundayım
var mıdır dezavantajları?
tüple idare etmeyi mi önerirsiniz


 
Arkadaşta vardı bi tane. Isınmıyordu ondaki. Doğru düzgün yemek yapılmaz. Tüplüyle takıl bence


  • glamdr1ng  (13.05.19 14:31:26) 
ben kullanıyorum. biraz geç ısınıyor ve geç soğuyor. ama çok büyük bir sorun değil. ben memnunum. daha önce doğalgazlı ocakta kullandım. aradaki çok bariz bir fark var diyemem.


  • scudman1  (13.05.19 14:38:35) 
elektrikliler çok verimsiz tüplü takıl +1


  • karsiyakaliyiz  (13.05.19 14:38:52) 
Kötü diyenler markasından mı öyle demişler bilmiyorum ama bizde teka var, 9. Seviyede uçuruyor valla. Biz gayet memnunuz, temizleme kolaylığı da artısı. Tek sıkıntı ileride gaza dönmen gerekirse çöp olacak.


  • sustum  (13.05.19 14:51:49) 
siemens almıştım, 3k civarı. çok iyi, doğalgazı aramazsın


  • slogan bulamadik  (13.05.19 14:54:30) 
Mutfağa, yemek yapmaya özel bir ilgin varsa nefret edebilirsin elektrikliden. İlgin yoksa elektrikli de işini görür. Temizliği de daha kolay oluyor.


  • chavezding  (13.05.19 15:01:59) 
tava-tencereleriniz indiksiyona uygunsa indiksiyonlu alın.


  • 1917  (13.05.19 15:17:55) 
Lezzetli yemek yapmak ekstra gayret istiyor. Pilav falan imkansıza yakın.


  • habarbey  (13.05.19 16:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.