[]

turk.net hakkında

duyurudaki ilan ilgimi çekti açıkcası abone olasım geldi. siteden de başvuru yaptım.

kullananların yorumlarını bekliyorum özellikle Kütahya’da.

Abonelik için Vdsl modem istiyorlar fakat zaten benim alabileceğim maks hız 50megabit adsl2+ modem var elimde hazır. onunla taksam olmaz mı? donanımsal uyuşmazlık mı oluyor neden vdsl?

 
benim 18 ay oldu türknet. hız düşmesi falan filan hiç bir sorun olmadı 37mb hız 4mb indirme hızı.
bu ay 10 lira fazla verip bir üst pakete geçtim. 72 mbit hız alıyorum saniye 5.5mb ile indiriyor.
vdsl olmak zorunda maalesef. söylediğniz gibi donanımsal.
adresinizin altyapısını sorguladıgınızda ne kadar internet verebiliyorlar ?
  • kitik  (13.05.19 10:47:13) 
50 mbps verebiliyorlar sitesinden baktım. ilerde yükseltmek isterseniz 200’e kadar altyapı çalışmaları yaparız dediler.


  • dismainpula  (13.05.19 10:51:20) 
ben geçin o zaman derim. diğer kurumlarda o hızı almak için 24 ay söz verip kucuk bir servet ödemek gerekiyor maalesef.


  • kitik  (13.05.19 10:57:39) 
@kitik Turk telekom hat taahütü bitmedi yanda da onu kullanıcaz, bütün ev ona bağlanınca çok ping yapıyor zaten. sadece telefonları ona geçiricem, televizyon ve benim aletleri de turknet’e bağlarım memnun kalırsam da devam ederim artık. önce şu modemi bulayım ben. evrakları kaç gün içerisinde yollamam gerekiyor ve ne zaman kurarlar tahminen?


  • dismainpula  (13.05.19 10:59:28) 
size mail olarak sözleşme gönderecekler. o sözleşmeyi imzalayıp kargoyla geri göndereceksiniz. kargonuzun hızına bağlı.
ben pazartesi göndermiştim, perşembe günü açılmıştı.

  • kitik  (13.05.19 11:07:26) 
Öncelikle: turk.net
Adsl için max 24 mbps demişler ama adsl2+ için sadece “biraz daha yüksek” ifadesi kullanılmış. Zaten alabileceğiniz ekstra para vermezseniz 35.
Fakat başvuru yaparken adsl hizmetini seçin, vdsl olursa modem çalışmaz. Baktınız yine 24 veriyorlar, vdsl alıp hattı vdsle çevirirsiniz.
Bu arada yeni üyeleri kapsıyor mu bilmiyorum ama hazirandan sonra 76 tl yapacakmış ücreti. Bunu da göz önünde bulundurun.
  • neysene  (13.05.19 11:23:45) 
@neysene şu an buldum bir tane vdsl modem, müşteri hizmetleriyle konuştum hiç uğraşmayın vdsl alın sadece felan dedi, 75 tlye okey dedim bence fiyat gayet uygun. tt’nin 16mbps’ni kullanıyoruz seneye iptal edeceğiz, taahhüt belası var, 9x,xx küsuratlı bir şey fiyatı.


  • dismainpula  (13.05.19 11:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.