[]

Diyarbakır'da nerede kalınır?

Kız arkadaşımla 2-4 Haziran arası iki günlüğüne Diyarbakır'da olacağız. Tecrübesi/Bilgisi olan varsa tavsiye verebilir mi? Arabamız yok, sigara kullanmıyoruz ve evli değiliz. Baktığım kadarıyla bu üçü seçim kriterlerinde rol oynayabiliyor. Nerede kalalım sizce?




 
Airbnb'den ev bakabilirsiniz.


  • 112 hayat kurtarır  (13.05.19 08:56:23) 
@111 hayat kurtarır, Airbnb'den baktık ama fazla seçenek yok gibiydi. Seçtiğimiz ikisine mesaj attık ama dönüş olmadı yaklaşık 1 gündür.


  • pilchard  (13.05.19 10:27:31) 
diyarbakır merkezde dedeman otel var orada kalmıştım
hem her yere yakın yürüme mesafesinde merkezi bir noktada hem de evlilik cüzdanı vs sorun çıkmaz , bir tık ucuz olsun yine konforlu temiz düzgün otel olsun derseniz büyük otel var orada da kalmıştım.
iş ve gezme amaçlı defalarca gittim hiç bir sorun yaşamadım gönül rahatlığı ile bütün önyargılarınızı evde bırakıp gidebilirsiniz.
  • devilone  (13.05.19 10:37:28) 
@devilone, hocam dedeman sanırım kapanmış. Büyük otel dediğiniz ''hotel büyük kervansaray'' mı, internette arattığımda o çıkıyor çünkü.


  • pilchard  (13.05.19 10:44:08) 
dedeman ın kapandığını bilmiyordum . Hilton Garden Inn Diyarbakır burası da olabilir . bir bak istersen fiyatları da aşırı değil
büyük kervansaray oteldi doğru diyorsun tam adı

www.tripadvisor.com.tr

hiç otel bakmadan da gittiğinizde şehir merkezinde bir çok alternatif var merak etmeyin .
  • devilone  (13.05.19 11:08:09) 
Teşekkür ederim, muhtemelen Hilton tercih edeceğiz gibi. Sağolun tekrardan.


  • pilchard  (13.05.19 11:42:57) 
SV bussines diye bi otelde kalmıştık. Şehir içinde gayet merkezi. Hemen arkasındaki dağkapı ciğercisi hüseyin usta da ciğer yemeyi unutmayın :)


  • taipan  (13.05.19 13:15:28) 
@taipan, oraya da bakmıştım ama evlilik cüzdanı mevzubahis. 4 yıldızlı otel bile bunu sorabilme cüretinde maalesef.


  • pilchard  (13.05.19 14:53:47) 
abi zaman geçmiş yeni gördüm. Ben eşimle gittim vallahi kimse sormadı evlilik cüzdanı. Yanlışın olabilir mi?


  • taipan  (23.05.19 17:42:51) 
evlilik cüzdanı sorulacağını nereden çıkarttınız ?


  • devilone  (24.05.19 15:20:04) 
Ben de biraz geç dönüyorum, kusura kalmayın.

@taipan, hocam otellere bakınırken yorumlarda görmüştük sv için de. Hatta 4 yıldızlı bi otel sonuçta diye aradım ben bizzat sordum, evet soruyoruz dediler gerçekten.

@devilone, otellere rezervasyon yaparken bazı sitelerde sorulacağıyla ilgili bilgi verilmişti, hatırladıklarımdan biri ets tur mesela. 3-4 beğendiğimiz oteli arayıp sordum direkt, hilton hariç kalanları sorulacağını söyledi. Yoksa benim de aklıma gelmezdi valla.
  • pilchard  (29.05.19 19:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.