[]

Martini bianco ve campari nasıl içilir?

Herkese merhaba,
Elimde bir şişe martini bianco ve bir şişe de campari var. ikisinide kokladım ve biraz tadına baktım.

martini aşırı şekerli geldi ve kokusuda hiç iştah açıcı değil.
campari de yine aynı şekilde pek hoşuma gitmedi.

arkalarında yazan tonic ile içiniz önerilerini yaptım ama bir bardağı zor bitirdim iki alkoldede.

bunlar için o keskin tadlarını alacak daha sert ve rahatsız etmicek tarif önerilirinizi alabilirim. her türlü kokteyl önerisine açığım.
teşekkürler.

 
Campari soda
Campari portakal
Campari spritz
  • kuehles blondes  (12.05.19 22:41:26) 
@kuehles blondes bunları bende biliyorum internette yazınca çıkıyor ama senin uyguladığın bir tarif varsa içlerinden onu anlatabilir misin


  • bigcaptain  (12.05.19 22:44:49) 
martini vodka ile güzel gider campari aranciata rossa kullanabilirsin.


  • natallica  (12.05.19 22:50:06) 
@bigcaptain

Soda ve prosecco ekliyorum campari uzerine. Tadini begenene kadar oynuyorum. Bu kadar yani.
  • kuehles blondes  (12.05.19 22:53:22) 
Indian tonik ile yapin, prosecco-campari-indian tonic (ya da baska bir isim altinda da satilabilir. Onemli olan daha baharatsi keskin bir tadi olmasi.)-buz ve bir dilim portakal.


  • buf-e kür  (13.05.19 00:54:54) 
Martiniyi zeytin ile deneyebilirsin.


  • kanlakarisikyagmur  (13.05.19 08:26:53) 
Martini vodka ile güzel olur. Sade martini için ise elma suyu ve sıkılmış limon suyunu hemen hemen eşit miktarda ekleyebilirsiniz, ferahlatıcı bir tadı olur.


  • FAtE  (13.05.19 09:05:42) 
ben martiniyi evde şu şekilde yapıyorum;

1 shot soda
1,5 shot martini
yarım limon suyu
buz
yeşil zeytin

içimi çok hafif ve güzel oluyor.
  • isyankar tosbaga  (13.05.19 12:10:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.