[]

yağlı ciltten kurtulmak

sürekli benzer duyuruyu açıyorum ama ne yapsam bilemedim. t bölgesi çok yağlı. bu yüzden çok siyah nokta var. düzenli olarak peeling vs. fayda etmiyor. banyoda kahve ile falan peeling yaptım geçti %80 ama 3 gün sonra tekrar oluyor. e sürekli de bu şekilde bakım yapılmıyor. hem cildi yıpratıyor hem parlıyorsun. hem de zor. kulağımın içinde bile olabiliyor siyah nokta. yüzüm pütürlü gibi ama hiç sivilce yok. bunu nasıl çözerim? dışardan yapılan bir bakım çözüm değil gibi.

roaccutane kullanayım dedim ama almak zor herhalde. doktor vermez gibi hiç sivilce yok çünkü. ancak cildim baya yağlı sanırım. cuma günü yıkandım bir cumartesi duşa girmedim ama saçlarım yağlı. henüz 48 saat bile olmadı ama yağlanmışlar. ne yapayım? birçok insan için önemsizdir belki ama rahatsız oluyorum fazlasıyla. insanların yakınına yaklaşmak istemiyorum. hoşlandığım bir kız var. biraz uzak duruyorum yanıma çok girmesin diye o kadar rahatsız oluyorum.


 
bne cildiyeye girip merhaba demiştim, daha derdimi anlatamadan adam direk roaccutane sözleşmesini çıkarıp vermişti önüme, senin kadar problemim de yoktu. verir bence git.


  • dismainpula  (12.05.19 17:20:19) 
ne için gitmiştin? bana vermez gibi geliyor. çünkü 50 cm'den daha fazla yaklaşmayınca bir şeyim yok. pürüssüz duruyor 1 tane sivilce yok. ama yakından bakınca rahatsızım ve beni rahatsız ediyor. bunun için mi istiyorsun diyebilir.


  • hknty  (12.05.19 17:42:24) 
gitmeden bilemezsin.


  • dismainpula  (12.05.19 17:46:35) 
Tam bir ay yagli seyler yemeyi kestim (fast food, kizartmalar, hamur isleri) ve benim de ayni anlattigin gibi T bolgesinde yaglanmam cok fazlaydi. 1 ay sonunda gozle gorulur azalma oldu yaglanmada. Denemeni tavsiye ederim.


  • palmtree  (12.05.19 18:40:31) 
yediklerime dikkat ediyorum. spor yapıyorum o yüzden baya dikkatliyim ama yaplı yine de. temizlesem de 2 günde bir temizlemem gerekiyor ki o da %100 sonuç vermiyor. 2 gün peeling yapmadım pütür pütür oldu. bebek poposu gibi olsun istiyorum :(


  • hknty  (12.05.19 18:44:18) 
Cildiyeye git bir an önce. onlar halleder.


  • komando kani var bende  (12.05.19 19:23:35) 
ne demem gerek şikayet için? çünkü pek bir sorun yok. 50 cm uzaktan bakan biri pürüssüz bir şey yok der. komedon deniyor sanırım.


  • hknty  (12.05.19 19:55:25) 
merhaba. size şu ürünü tavsiye edeceğim: www.thebodyshop.com.tr

görünüşüne aldanmayın, gerçekten de tanımında yazdığı gibi süper yumuşaktır. yüzdeki gözeneklerin zırt pırt peeling yapmadan nispeten daha temiz görünmesini sağlıyor, üstelik aşırı yumuşak olduğu için de zımpara etkisi yaratmıyor.

saç yağlanmasını gidermenin bir numaralı yolu da saçlarınızı mümkün olduğunca az yıkamaktır. saç, fazla yıkanınca kafa derisinin doğal dengesi bozulduğu için ekstra yağ üreterek kendini nemlendirmeye çalışır. ne kadar az yıkarsanız zamanla o kadar az yağlanmaya başladığını fark edebilirsiniz. geçici bir yöntem olaraksa talk pudrası tavsiye edebilirim. beyaz olması korkutmasın, azar azar saç diplerinize sürerseniz beyazlık kalmadan yağını emdiğini göreceksiniz.
  • bir garip melek  (12.05.19 20:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.