[]

Yeni eve hangi interneti bağlatmamı tavsiye edersiniz?

Selamlar! Evimize yerleşiyoruz yavaştan. İnternet baglatacağız. Hem tvde güzel kanalları olan, hem interneti uygun olan tavsiye ettiğiniz bir şirket var mı? Arkadaşım kablo tv yi öneriyor baya ama bilemedim.




 
Merhaba,
Ttnet dusurseniz ve istanbuldaysaniz iki yıllık kontratlı birlikte kendi abineligimizi devredip üzerine 150 para verebilirim.
Bunun yanında kendi evimde kablonet kullanıyorum ve memnunum.
  • kisa  (12.05.19 06:57:28) 
selam internet alemindeki ilk kuralın altını çizmek istedim.

eğer bir yerde turksat kablonet(uydu net olarak da geçer) varsa başka hiç bir şeye bakılmaz

tahüütsüz teledünya giriş paketi(tv izlemem ben işte genel olarak 8 10 belgesel kanalı, eurosport 1 2 ve bi kaç spor kanalı daha ve yabancı gereksiz bi çok kanal var) ve akksiz internet(değişti şimdi olaylar ama akk yok hız falan da düşmüyor sanırım) 70 ytl ödüyorum aylık. en düşük paketi kullanıyorum sanırım ama 2.30mbps download hızım var. upload yerlerde sürünüyor tabi malum türkiyedeyiz.

tahaaütsüz dediğimi de unutmayın. taahütlü olursa daha uygun olacaktır tabii ki. size tahaaüt tavsiye ederim modem ve teledünya cihazı gerekeceği için.

1999dan beri uydunet kullanıyorum, deprem gibi bi kaç büyük olayda internet kesildi bunun dışında ortalama yılda 3 - 4 defa 20 dakka - 30 dakika süreler gibi kesildiği oluyor.

ttnet gibi mesai saatlerindeki kullanımda yavaş akşam saatlerindeki yoğunluktan dolay eşek öldüren gibi sözlük bile açmayacak kadar yavaş olmaz

altyapı sorunundan en az etkilenen de uydunettir yine.

ayrıca ttnet, türk telekom ıvır zıvır gibi arıza olduğundan hem defalarca çağrı bırakmanıza rağmen gelecek 2 cahil teknisyen için 15 20 servis ücreti eklemez faturaya, hem de bu salak elemanlar sorun çözemeyip bir de sizin sisteminize b.k atıp üstüne artislik yapmaz.

şunu gördüm ben.

istanbulda annemin oturduğu sitede her apartmanın internet odası var, bu odada internet kutuları duruyor firmaların ve oradan daierelere dağılıyor.

bizim apartmanda turktelekom ve superonline kutuları vardı.

sürekli kilitli duruyor ve site elektrikçisi gerektiği zaman açıyor.

türk telekomun personeli gelmiş bir daiereye internet bağlamak için. açtırıyolar odayı, bağlantıyı yapıyolar, sonra kalk git sen superonline kutusunu aç bas yankeskiyi kabloların yarısını kesip zarar ver.

bir de şerefsizler bağlanmasın tekrar kablo çekilsin diye aradan parça alarak kesmiş

yani bir firma ancak bu kadar şerefsiz olabilir ki böyle personelleri çalıştırsın.

ben bunları dövmemek için kendimi zor tuttum (türk telekom almıştık oraya uydu net yok ve superonlinede de sıra varmış diye.)
  • killerbee  (12.05.19 09:16:55 ~ 09:25:22) 
yeni evde superonline dusunuyorum ben. turkcell tv de fena degil. 4-5 yildir kullaniyorum, su ana kadar bir kere problem cikartti, onda da cok hizli sekilde ekip geldi.


  • fakyoras  (12.05.19 10:35:38 ~ 10:36:35) 
servis saglayicidan once internet teknolojisine karar vermek daha onemli. fiber secenegi varsa fiber tercih edin, yoksa kablonet adsl'den daha iyidir. 2,5 yil kablonet+kablotv kullandim, hic sorun yasamadim. internet hizim da kac mbps'lik paket aldiysam onun %96-%97si seviyelerindeydi hep.

eger ne fiber ne de kablonet yoksa, adsl'i hangi saglayicidan aldiginiz cok farketmez sonucta hepsi ayni altyapiyi kullaniyor. paket icerigi fiyati uygun olan birini alin.
  • crucio  (12.05.19 12:17:28 ~ 12:18:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.