[]

Tc Kimlik No ile

çocukluk arkadaşım var. uzun zamandır görüşemiyoruz çok uzaklara taşındılar fakat ben ne yaptım ne ettim tc kimlik numarasını buldum kendisinin.
bu tckimlik numarasından nasıl ulaşabilirim ona? telefon numarası bulabilirsem hele en süperi olur



 
118 i arayıp isim soyisim fln soyleyip telefon numarasını ogren ?


  • bryan fury  (02.04.10 12:42:48) 
ttnet rehberide kullanabilirsin online olarak belki vardır orada


  • little miss sunshinee  (02.04.10 12:46:10) 
aynı isimden birden çok kayıt varmış hem de baya çok. ttnet rehber de de tc kimlik no ile sorgulama yok maalesef
bir de acaba turkcell de çalışan fln bulsam bir faydası olur mu ki?

  • baharat  (02.04.10 12:48:43 ~ 12:50:43) 
haklısın ben hiço açıdan bakmamıştım.
kendisi benim yalnızca ilkokul birinci sınıf arkadaşım. babası doktordu ve o zaman van a tayini çıktı
bi kaç yıl mektuplaştık sonrasında izini kaybettim. adı mehmet şerif aydın. googleda aratınca kendisinin istanbul üniversitesinde fen öğretmenliği bölümünde okuduğunu öğrendim resmini görünce de tanıdım. eski resmiydi çünkü. not sayfasıydı sanırım girdiğim veya öyle birşey orda tc kimlik nosu çıktı. yani herhangi bir artniyet sözkonusu da değil.
  • baharat  (02.04.10 13:00:37) 
eftalit tc kimlik numarasını aramıyorum o zaten bende var. nasıl bulduğumu da anlattım. tc kimlik numarasından ona ulaşmak istiyorum sadece. ulaşmak dediğim de mektup olur mail olur tabi en güzeli telefon olur. he tabi anlattıklarımın samimi gelmemiş olması da muhtemeldir takdir sizindir.


  • baharat  (02.04.10 13:03:02) 
Ha kusura bakma o zaman. Facebook'un filen varsa o dediğin bölümün mezunlar grubuna kaydolup o dönemde mezun olan birilerine sorabilirsin. illaki birisi nerde olduğunu, mailini filan biliyodur.


  • eftalit  (02.04.10 13:08:20) 
istanbul üniversitesi fen öğretmenliği bölümünü araman en mantıklısıdır kanımca. hatta hala okuyorsa git kapıda bekle eheh. olur niye olmasın. olur bence. gibi, olur gibi.


  • selfishgene  (02.04.10 13:26:55) 
aslında oraya gitmek en güzeli de ben adapazarındayım işte problem orda (: ama bölümü aramak güzel sanki, bide facebook grubu. mezun olduğu bölümü bilmiyorum gerçi. bide facebooktan arattırdıgımda çıkmadı hiç..


  • baharat  (02.04.10 13:34:08) 
avukatların kullandıkları bir program var, bu programı satın almak için telefonla arama yapıyorsun ve deneme amaçlı tc kimlik numarası ile sorgulama yapıyorsun. işte sende tc kimlik numarasını verirsen onlar sana adres verir.


  • hoot  (02.04.10 13:43:52) 
sgk sitesinden sorgulasana bi çalıştıgı yer fln cıkabilir.


  • bryan fury  (02.04.10 13:47:58) 
Seçmen kütüğünde kaydı varsa Yüksek Seçim Kurulu'nun sitesinden yaşadığı il/ilçeyi öğrenirsiniz, çok sayıda aboneden eleme yapılabilir böylece (Telekom ve GSM firmalarına numarasını sorarken).

ysk.gov.tr'den seçmen sorgulamaya giriniz.
  • uyuklayankedi  (02.04.10 13:56:29) 
seçmen kütüğünden arattım istanbul çekmeköy çıktı
sgk dan arattırınca da çıktı bi kaç bilgi. işyeri kodu yazıyor orda acaba o koddan hangi işyeri olduğunu bulabilir miyim? çok sağolun bu arada (:

  • baharat  (02.04.10 15:16:28) 
sgk daki işyeri no sunu buldum ama ordan adres telefonu çıkaramıyorum


  • baharat  (02.04.10 15:29:41) 
sgkyı arayıp sorarak kolayca öğrenebilirsiniz işyeri adres ve telefonunu...


  • p a t r i o t  (02.04.10 21:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.