Merhaba,Facebookta bazi uygulamalarim var ve birbirlerine capraz reklamlarini ekledim zaten. Ancak bunlarin arasindan King oyunuma yeterli kullanici cekemedim kisa vadede. Uzun vadede genisleyeceginden eminim ancak en kisa surede mevcut kullanici sayisini artirmam gerekli. Bu noktada facebook'ta sag
Merhaba,
Facebookta bazi uygulamalarim var ve birbirlerine capraz reklamlarini ekledim zaten. Ancak bunlarin arasindan King oyunuma yeterli kullanici cekemedim kisa vadede. Uzun vadede genisleyeceginden eminim ancak en kisa surede mevcut kullanici sayisini artirmam gerekli.
Bu noktada facebook'ta sag kisimda cikan reklam bolumunu kullanmayi dusunuyorum. Artilari ve eksileri, kullanimi, geri donusu vs. gibi konularda tecrubesi olanlardan bilgi almak istiyorum. Reklamini yapacagim uygulama King (Rıfkı) diye bilinen kagit oyunu, asagidaki adresten de gorulebilir. Bu reklam sisteminin uygulamama etkisi ne yonde olur tabi bu da cok onemli zira harcayacagim reklam maliyetinin uygulamayi kullanan kisi sayisi ile ilgili bir memnuniyet saglamasi gerekli.
Tecrubesi olanlarin yardimlari icin simdiden tesekkurler.
apps.facebook.com