[]

PC Oyunu

Var mı tavsiye edebileceğiniz güncel oyunlar? Bilim kurgu sevmiyorum. RPG de sevmiyorum. Durmadan birilerini vurmak zorunda olduğum oyunları da sevmiyorum. Tamam hiç olmasın demiyorum ama esas amaç da bu olmasın.
Git mario oyna derseniz anlarım :)



 
Dishonored 1-2 artı dlcler


  • eazy  (11.05.19 21:23:56) 
Factorio


  • (s)AINT  (11.05.19 21:25:49) 
Haa şeyler var. Yürüme simülasyonu dedikleri oyunlar. Aksiyon yok, ufak tefek bulmacaları çözüp, güzel yazılmış hikayenini sonunu görüyorsun. Hikaye seviyorsun sahiden güzel hikayeli olanlar var.

Everybody's Gone to the Rapture
Firewatch

bunlar güzel örnekler. Yürüme simülasyonu diye aratırsan başka örnekler çıkar.
  • eazy  (11.05.19 21:28:36) 
dcs world bana çok cazip geliyor ama sistemim kaldırmıyor, uçak simülatörü.

ama çok ciddi gerçekçi yapmışlar be.

www.youtube.com
  • killerbee  (11.05.19 21:55:53 ~ 22:05:20) 
Papers please diyorum ben


  • nundu  (11.05.19 22:13:26) 
dont starve, undertale, limbo, inside, little nightmares, Ori and the Blind Forest, machinarium,hollow knight, celeste...


  • bonanza  (11.05.19 23:02:07) 
serial cleaner diye bir oyun oynadım az önce. güzeldi bence. ilgini çekebilir.

mark of the ninja 2 boyutlu. durmadan birilerini vurmaca ama aşırı derecede gizlilik içeriyor.

this war of mine adlı oyun, savaşın kötü yanını gösteren güzel bir oyun. savaş esnasında hayat kalmaya çalışıyorsunuz.
  • put it in your appropriate place  (12.05.19 00:40:43) 
Soma
Life is Strange
Cuphead
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (12.05.19 03:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.