[]

Evden çıkmayınca gelen beyin uyuşması

Haftalar sonra ilk kez bir gün hiç evden dışarı çıkmadım bugün. Sanki beynim uyuşmuş gibi hissediyorum şu an. Sabahtan beri elimde telefon var çünkü. Evde olup da işe yarar hiçbir şey de yapmadım. Bazen böyle evden çıkmadan günlerce yatmak, dış dünyadan soyutlanmak falan istiyordum ama bugün bir güncük bile bunu yaşayınca sanki beynimin içinde karıncalar yürüyormuş gibi bir his gelmeye başladı saatlerdir. Yemek bile yemeden mal gibi bir gün geçirdim elimde telefonla. Kendimden tiksindim yemin ederim ya.

Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey? Yani evde bu kadar kalitesiz zaman geçirmek, evde dinleneceğini sanarken bomboş bir günle beynini uyuşturmak falan sizin de başınıza geliyor mu? Böyle iğrenç günlerden sonra nasıl geliyorsunuz kendinize?


 
şu an yaşıyorum.


  • dismainpula  (11.05.19 21:03:26) 
Ben de yaşıyorum bunu baya full time işim olmadığından ve diğer bazı şeyleri aksattığımdan.
Bu uyuşmanın rahatsız etmeye başladığı zamanlarda bi enerji toplayıp dışarı yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. Yemek falan yemenin bile istenmediği bu zamanlarda dışarı çıkmak daha da zor geliyor da yürüyüşe çıkabilirsem bir tık daha iyi hissediyorum kendimi.

  • senolll  (11.05.19 21:39:35) 
Ben 1 aydır erken doğum riskim sebebiyle bu durumdayım. Uzunlamasına yatıyorum. Başta kendimi teselli etmiştim, kitap okur, dizi izlerim vakit geçer diye ama ne bir diziye başlayabildim ne de kitapta on sayfadan öteye gidebildim.
Mal gibi zaplıyorum, netflixte bir şey aşıp boş boş bakıyorum ve sürekli telefon kurcalıyorum.
Çok değişik bir boşluk. Tembel biriydim, bayılırdım yatmaya ama o iş öyle olmuyormuş.
Bugün doktoru aradım kuaföre kısa bir işlem için gidebilir miyim diye, çıkma dedi.
Ay içimi döktüm aşırı depresifim çünkü. Teşekkür ederim.
Çıkabiliyorken eve kapanmayın konulu bir cevap olacaktı :)))
  • somethinginthewayshemoves  (11.05.19 23:01:38) 
Ben severim evi. Uyuşursan çık yürü atarsın üstünden


  • photo85  (11.05.19 23:37:18) 
Ben de bugün öyle bir gün geçirdim. Yapmayı düşündüğüm hiçbir şeyi yapmadım elimde telefon dizi izledim buraya girdim Twitter'da dolandım. Instagramı kaldırdım ama sanırım bir süre Twitter'ı da kaldırmalıyım. Yatmaktan sanırım başım ağrıyor :/


  • eksi sozlugun tatli insani  (12.05.19 02:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.