[]

Yurtdışı Balayı Önerisi?

Merhaba,

Eylül-Ekim arası 1 hafta yurtdışı balayı planımız var.

Bütçemiz ortalama: 10-12 bin TL

Neresi olmalı?

 
Tabii ki italya :) ( Roma - Floransa )


  • ardolf rendall  (11.05.19 17:23:29) 
Balkanlar Veya Kuzey Afrika


  • aylakadam  (11.05.19 17:31:08) 
hırvatistan, güney ispanya, fas


  • aati kya khandala  (11.05.19 17:36:42) 
euro bolgesi olmamasini tavsiye ederim. hatta para birimi tlye gore daha dusuk olan yerler olabilir misal cek cumhuriyeti, polonya vs. avrupada bi bira icip hesap yapacaksin, 14bin tlniz olsa 2bin euro yapiyor, balayinda hesaplarla ugrasip caninizi sıkmayın derim. biz baliye gidiyoruz epey uygun fiyatli konaklama yeme icme durumlari. o tarihler icin uygun fiyatli ucak bileti denk getirebilirseniz buralari tercih edin derim.


  • in vino veritas  (11.05.19 18:27:10) 
ben 3 gece roma, uçakla malta'ya geçiş, 3 gece malta, oradan dönüş yapardım herhalde endonezya vietnam taraflarına hesaplı uçak bileti denk getiremezsem.
uçak biletleri pahalıya gelmezse uzak doğu'da tatil +1

araba kiralayıp karadağ'dan başlayarak hırvatisyan sahillerinden kıyıdan kıyıdan venediğe de gidilebilir, oradan dönersiniz 1 gece venedik'te kalıp.
bu da makul

ama bunların hepsi farklı tipte balayılar, önce kültür gezisi mi, road trip mi, deniz tatili mi yapmak istediğinize karar vermeniz gerek, sonra tekrar sorabilirsiniz

fas'a gitmeyin bu arada, yeni evli çiftlerin gidebileceği bir sürü bıcır bıcır tatlı yerler var, fas pis biraz
derseniz ki biz macera turizminden de zevk alıyoruz, böyle bir çiftiz önemli olan eğlenmemiz, o zaman olur
ama biz çöl turu satın almıştık şoför hiçbir zaman gelmedi bizi almaya falan, tersliklerin daha az muhtemel olduğu mekanlar sizin için daha güvenli olacaktır canınızın sıkılmaması için
  • tejeve  (11.05.19 18:47:51 ~ 18:54:16) 
Avrupa kurdan dolayı maalesef cok pahalıya geliyor. Bir pizzaya ortalama 70 tl vereceksiniz. Yukarıda söylendiği gibi balayinda para hesabi yapmak zorunda kalmak can sıkıcı olacaktır. Ben de uzak doğu tavsiye ederim. Avrupa da harcayacağınız paraya Bali de krallar gibi tatil yaparsiniz. Bununla birlikte zanzibar i da arastirabilirsiniz.


  • kolaygelsin  (12.05.19 00:31:34) 
Bu arada langkawi tayland gibi yerleri de düşünebilirsiniz


  • kolaygelsin  (12.05.19 00:34:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.