[]

çamaşır suyu alternatifi

şimdi iş yerinde yine bardakları çamaşır suyuna basmışlar. gerizekalılar eldivensiz duruluyorlar bir de bu bardakları kendileri ve müşterilere içiriyorlar. kokusu gelir gelmez başım şişiyor müdüre desem ters yapar şimdi, bu çamaşır suyunun alternatifi yok mu? kendi kendilerini zehirliyor bu gerizekalılar.




 
karbonat


  • 1917  (11.05.19 13:13:26) 
@1917 nasıl kullanılıyor peki?


  • dismainpula  (11.05.19 13:58:15) 
Şunu kullanabilirler

www.google.com
  • Mirket  (11.05.19 14:24:27) 
@mirket hocam tamamen çamaşır suyu olmayn bir şey arıyorum ben. cidden kokusu anında başımda birikip başımı şişiriyor. ve herkes için zararlı bir şey bu. 1 damlası 100 litre suyu kirletiyor düşünsene musluğundan akan suda acaba arınıyor mu o?


  • dismainpula  (11.05.19 14:26:05) 
Bulaşık deterjanlarının bu kadar etkili olmadığı zamanlardan kalma bir alışkanlık o. Artık bulaşık deterjanları çay lekesini çıkarıyor, zaten bir kısmı da çamaşır suyu barındırıyor.
Bir de klora karşı o kadar ön yargılı olsak da yapılabilecek bir şey yok. Şehir şebeke suyundan, yüzme havuzlarına kadar bir çok yerde bol miktarda kullanılan bir ürün.

  • Mirket  (11.05.19 14:55:42) 
Bi takım daha alsınlar çamaşır suyu ile yıktıklarını suda bekletsinler. Beyaz sirke de kokuyu alabilir ama emin değilim dün termosta 3 4 gündür içinde az biraz meyveye suyu unutmusum leş gibi kokuyodu beyaz sirkeyle az biraz yıkadım koku kalmadi


  • yeliz adeley  (11.05.19 16:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.