[]

bilgisayarım yazıcıyı görmüyor

ne yapmam gerek bilgisayarım yazıcıyı bir türlü görmüyor?

başka bilgisayarda tanıyor ama benim bilgisayarda USB aygıtını tanımıyor, kabloda da, usb girişinde de sorun yok. HP marka netten de indirdim ama bağlantı için USB tanıması şart?


 
her seyi komple kaldır sonra once programı yukle sonra usb kabloyu tak. suruculer yuklenirken usb kablo takılmamalı. bir de su denenebilir. acilista f8 ile guvenli modda acip once komple kaldırıp tekrar guvenli moadda kurulu deneyin tabii ki usb kablo takili olmadan.


  • maresalx  (11.05.19 16:01:27) 
güvenli modda revo uninstal ile programı gelişmiş kaldırın. ccleaner ile temizleyin. sonra normal moda geçip yazıcının sitesinden en son driverı anlatım dosyaları ile indirip kurallara göre kurun.


  • semenderr  (13.05.19 04:30:51) 
@semenderr ben de öyle yapmıştım tamamen kaldırdım hatta cclenar da yaptım ve zaten ilk basta öyle yükledim en son güncelleme driver ile ama olmuyor şöyle ki, usb tanımıyor ben de, yazıcıya kart takarak işlerimi görüyorum.


  • aretwoane  (13.05.19 09:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.