[]

İş acile/ciddiye bindi tavsiye lazim

76 bin TL bütçemiz var.aile icin araba alacağız. En mantıklı gelen parasına göre C5 confort dizel otomatik. Lütfen yanlış bir karar vermeden başka daha iyi ne alabilirim tavsiye verin.

Bizim evin yolu yokuşlu o yüzden dizel olsun istiyorum lakin turbo benzinli de olur yakıt çok yakmiyoruz satarken çok zorlanirim diye korkuyorum C5 i. Yurtdışına yerleşme ihtimalim de var çünkü.


 
iyi de şunu anlamadım 45 derece mi yokuş?

günümüzün en zayıf motorlu araçları bile yokuşları çıkabliyor? üçle çıkmazsın, ikiyle çıkarsın.
  • killerbee  (11.05.19 08:40:17) 
c5 değer kaybı olabilen bir araba o segmentte bulabilirseniz değer kaybetmeyen ilk aklıma wv arabaları geldi olmadı renault,ford, honda yada toyota gibi seçenekler geldi dizel otomatik dediğiz için toyota ve honda dışarıda kaldı(turbo benzinde yok) sahibindene baktım şimdi passatın hep ağır hasarlıları var fordun focusları var şunun gibi
www.sahibinden.com

yada renault megane gibi bir şey olur ancak meganelarda sedan az o fiyatlara hatchbackler var ve geniş araç istediğinizi düşünüyorum.

c5 güzel araba ancak türkiye şartlarında hakettiği değeri görmüyor ikinci el piyasası zayıf olarak görüyorum.

ford focus yada wv jetta (belki) tarzı bir araç ikinci elde daha fazla avantaj sağlayabilir.
  • basond  (11.05.19 08:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.