[]

Anneye telefon

Annem en sonunda akıllı telefon furyasına katılmaya karar verdi. ekran boyutunu çok büyük istemiyor iphone 6'nın boyutunu beğendi. en önemli mevzu şarj. onun dışında aslında pek bir şeyin önemi yok :)
evet tatlış tavsiyelerinize ihtiyacım var...
edit : huawei p9'u gözüme kestrdim fiyat da iyi duruyor ne dersiniz ?
www.hepsiburada.com

Y6 da benzer fiyatmış galiba yıl olarak daha yeni?

 
Ben de 2 haftadır aynı şekilde anneme telefon bakıyordum. Eğer bütçeyi biraz daha yukarı çekebilirseniz honor 10 lite iyi bir seçenek. 6,2 inç ama komple ekran olduğu için P9'dan ebat olarak çok da büyük olmayacaktır. Önceki gün kampanya ile 1400'e alınabiliyordu.


  • shotcrete  (10.05.19 22:54:01) 
P9 almistim bende, bildiriyorum onermem.


  • baldan kaymak  (11.05.19 01:31:18 ~ 01:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.