[]

turkiye'de vatandasin haklarini devlete karsi koruyacak kisi, kurum yok mu?

herkesin kabul etmedigi seyler var ve koyun gibi odemeye devam ediyoruz. orn: yurtdisi cikis harci veya telefon imei kaydi, trt payi vs.. bu sacmaliklarin hicbiri dunyada yok sadece bizde var.

bu savcilar, avukatlarin tek gorevi suclulari ve devleti korumak mi? neden kimse bisey yapmiyor? aihm'ye basvuralim amk yaa. sinir oldum sabah sabah.


 
Yargı tamamen hükümetin elinde. Neden yıllardır bir tane akpli belediye başkanı yolsuzluktan yargılanmıyor sanıyorsun? Akp gitse bile artıklarının temizlenmesi yıllar sürecek.


  • kumulatifvergimatrahi  (10.05.19 10:39:47) 
maalesef yok.
bu saçma vergiler sadece bize özel değil.
(bkz: bbc'nin halka her yıl 150 pound vergi kesmesi )
  • mutlu yillar sana  (10.05.19 10:52:34) 
ne kadar adil olmasa da bu vergiler kanunlasarak cikiyor. dolayisiyla mahkemede alabilecegin bir sonuc yok. vatandas olarak hakkini koruyabilecegin en iyi yer sandik. bu tur vergiler sadece bizde de degil. isvicre'de evinde tv olup olmamasindan bagimsiz her yil 365 frank tv vergisi oduyorsun.


  • crucio  (10.05.19 11:13:04) 
yok tabi.


  • mikahakkinen  (10.05.19 11:29:22) 
trt payi sadece bizde yok. digerleri konusunda haklisin. vergi devletler icin en kolay gelir yontemi. elbette var, mahkemelere basvurabilirsin. hatta yurtdisi cikis harci icin basvurulmustu diye hatirliyorum, 70tl idi bir donem ve 'devlet zengin olamaz' gerekcesiyle chp basvurmustu sanirim ve 15tl'ye indi.


  • kassiopeia  (10.05.19 12:04:47) 
trt payi gibi bir vergi almanyada da var ama almanyada bu verginin alinmasinin amaci "devlet medyasi gibi stratejik bir kurumun hukumetten tamamen bagimsiz olmasi ve gerekirse hukumeti elestirebilmesi icin finansal olarak kendini idare ettirebilmesi". o nedenle yeri geiliyor devlet kanali Angela Merkeli en sert sekilde elestirebiliyor, cunku o kanalin parasi hukumetten ve devletten degil halktan direkt olarak kanala odeniyor. Ayni sekilde kilise icin odenen ucret de ayrica toplaniyor ki odemek istemeyen odemesin, kilisenin parasina "haram" karismasin.


  • emrahday  (10.05.19 15:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.