[]

Desktop alayım mı

Bi tane laptopım var ama onunla da doğru düzgün oyun oynanmıyor. Geçenlerde Apex diye oyun çıkmıştı, indirdim kurdum falan çalışmadı laptopta.

Bütçe şu an max 5000 lira. 5000 lik pc işe yaramaz mı? Bekleyip bütçeyi artırayım mı? Yoksa alayım mı?

Bi de Tanıdık bilgisayarcı var adama gidip ne deyim? İçinde ne kadarlık ne olsun?

 
ekran kartını amazon.com dan yarı fiyatına alacaksan neden olmasın.


  • Techsavvy  (09.05.19 21:55:55) 
dolar 6 dan 10 a çıkacaksa hiç bekleme

ulan şu işe bak patatesin kilosu 2 dolara yakın , ona buna herşeye vergi + zam geliyor.

30 hazirandan sonra cips poşetinden yoğurt kabından bile vergi alacaklarmış.

bekleyeceksen de dolar yap bari parayı ya.
  • killerbee  (09.05.19 22:07:28) 
Valla şu kritik dönemde ne desek gg olur. Sen bütçeni arttırdıkça dolar da artacak. 5000 TL' ye en fazla Gtx 1050 oluyor. O da 1-2 sene sonra işe yaramayacak. Paran çöpe gitmesin. Benim şahsi tavsiyem Halloween'a, Black Friday' e kadar bekle. O zaman Amazon.com' da, newegg.com' da falan deli indirimler oluyor. Oradaki hazır canavar desktoplardan birini kap bence. Ben bilgisayar alınca o şekilde almayı düşünüyorum.

Yani en azından Gtx 1070 falan olmalı ekran kartı, Amd R9 da olabilir. İşlemci İ5 olmalı en az. Ram da 16 gb olmalı. Ya da tamamen Amd odaklı bir kasa yapabilirsin ucuza kurtarmak istersen. Ryzen işlemci, R9 ekran kartı gibi.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (09.05.19 22:09:34) 
Konsol al.


  • baal  (09.05.19 22:19:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.