[]

bana ipad alalım mı?

tekniğe mi yazsam soruya mı yazsam bilemedim, modlar taşıyabilirler..

kendime bir tane ipad pro 12 valideye de daha küçük (air yada mini) ipad alayım diyorum. son zamanlarda alan var ise "garantili ve sıfır" olarak nereden alayım?

teşekkür ederim..

 
apple.com uzerinden alin basiniz agrimasin.

begenmezseniz veya bi kusuru varsa 2-3 hafta icinde iade...


baska yerden alirsaniz muhatabiniz onlar olacak. apple garantisini yine verir ama ancak ariza durumunda...
  • supergirl  (09.05.19 21:29:38) 
Amazon takip edin sıfır alacaksınız. İkinci el alırım derseniz donanimhaber ve sahibinden.


  • aylakadam  (09.05.19 21:47:40) 
söylediğin iki modelde yeni çıktı, ikinci el bulman zor ve bunun için de çabalamak saçma. Sıfır al derim ben de. Apple’ın artısı 14 gün içinde iade alıyor. Ama diğer yerlerin de (teknosa, n11 vs) artısı kart puanı, ekstra indirim kazanabilirsin. Yani örn. N11 200-300 lira indirim yapabilir, uygun kartın varsa 1000 lira falan da puan kazanırsın. Zaten garanti de Apple olduğu için nop.


  • giovanne  (09.05.19 21:51:44) 
apple store +1


ayrıca çok minik olsun diye bir takıntınız yok ise iPad mini almayın derim. bir zaman sonra çok küçük geliyor insana. Air tam kıvamında bence.
  • ucurulmamak umidiyle  (09.05.19 22:21:55) 
geçen ay ipad pro 11" + apple pencil 2nd gen sahibinden.com üzerinden aldım. amerika'dan gelirken yanında getirmiş ve açılmamış, jelatinli duruyor. fiyatı türkiye fiyatına göre çok daha uygun tabi. ancak 1 yıl garanti ile sınırlı. garanti de cihazı açıp aktive ettiğiniz tarihte başlıyor. hangi tarihte aldığını çok umursamayın o yüzden.


  • givemesomesubstance  (10.05.19 09:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.