[]

Macbook harddisk degisimi sonrasi internete baglanmiyor

Selam arkadaslar bendeki 2012 model macbook un harddiskini degistirdim. Daha onceden yeni hard diske backup yaptigim icin tum dosyalar yuklenmis, alet sorunsuz calisiyor fakat internete baglanmiyor. Networka baglaniyor ama sayfayi acmoyor, baglantiyi unut yaptim, yeniden baglandim dns si google dns yaptim bana misin demedi, nedir bilen var mi?




 
saat tarih dogru mu?

baska aga baglaniyor mu?
  • supergirl  (09.05.19 21:05:32) 
Baska ag yok deneyebilecegim, ama agda sorun yok telefonla denedim.


  • bluewhale  (09.05.19 21:06:48) 
Ağ ayarlarından dns’i sıfırla, sistemin dns ini dene bi


  • giovanne  (09.05.19 21:12:19) 
Sistemin dns ine tekrar nasil ceviririm onu bilmiyorum bak.


  • bluewhale  (09.05.19 21:23:33) 
baska cihazin baglanmasi mac'in de kesinlikle internete girebilecegini gostermez.

telefonu hotspot yapin oyle deneyin gerekirse.

bu sadece durumu anlamak icin. daha bircok adim var.

support.apple.com
  • supergirl  (09.05.19 21:24:15 ~ 21:26:04) 
Hotspota baglandi ama yine sayfa acmiyor internet ayarlarinda bi numara var


  • bluewhale  (09.05.19 21:37:10) 
çözüldü teşekkürler


  • bluewhale  (09.05.19 21:49:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.