[]

Yazıcı alacam

Ev kullanımı için. Kartuşu ucuz veya kolay dolan bir yazıcı marka modelini söyler misiniz. Mürekkepli olacak. Başka Bi özelliği olmasına gerek yok. Wifi tarayıcı olması şart değil.




 
kartuş beladır, ucuza alırsın ama kartuştan kakalarlar. kurur akar..

Brother hl 1211w modelini kullanıyorum. muadil toneri 1500 sayfa götürüyor ve 30 tl. tozu 10 tl. kendin doldurmak cok kolay, tabi ugrasamam diyorsan muadil dedigim gibi 30 tl. 1500 sayfa 10 tl performans oranını bir düşün derim.

ha illa istedigin gibi mi olsun, herhangi bir alısveris sitesinde fiyatı en ucuza al. canon ya da hp nin herhangi bir modelini al ucuzdan zira o makinalar değil işi yapan kartuştur.
  • Techsavvy  (09.05.19 21:04:51 ~ 21:10:27) 
renkli olmasına gerek yoksa mürekkepli değil, lazer öneririm.

kartuş beladır +1. derdi sırf mürekkep bitmesi olsa keşke. iz bırakır, kurur, akar. az mı çaydanlık buharında kartuş açmaya çalıştık da verim alamadık yıllarca.

ben de hp'nin en alt model lazer yazıcılarını önereceğim. muadil tonerleri 30-40 lira civarı. hem ofiste, hem evde yıllardır kullanıyorum.

daha önce xerox'un lazerini kullanırdık. muadil toner diye bir şey henüz piyasada yoktu, doldurturduk ama hiç verimli olmazdı. çünkü onun da derdi sırf toner değil, drum'ı var, bilmemnesi var. ne kadar doldurtursan doldurt, iz bırakır, eksik yazar, silik yazar.

muadil toner denen mucizeyi keşfettik, dünyamız değişti.
  • kibritsuyu  (10.05.19 00:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.