[]

Akıllı saat önerisi

Mac OS x ve iphone kullanıyorum. Hani birliktelikleri çok iyi olur özellikle iphone.

Fakat Apple Watch series 4'e gidip baktım da saat çok küçükmüş yahu. Almayı düşünüyordumi Nike versiyonlarından birini de çok beğenmiştim fakat saat çok cılız geldi. Bir de kullanım süresinin 18 saat ve hatta aktif kullanımda çok daha düşük olması sebebiyle hiç de mantıklı bir seçenek gibi durmuyor.

Mi band 3 gördüm arkadaşta, o da çok ince.

Kullanım amacım spor için olacak. Adım saysın, nabız ölçsün ve bunları düzgün yapsın. Şık olsun ve iPhone'daki uygulamalar konusunda sıkıntı yaratmasın. Görünüm olarak da küçük veya cılız olmasın. Tabi dev gibi de olmasın.

Var mı önerisi olan? Fiyat sınırımız yok.

 
akilli saat tavsiyesi veremeyecegim ama apple ekosisteminden iki cihaziniz varken tek mantikli secenek Apple Watch. Mac'inizdeki veya iPhone'unuzdaki bircok ozelligi sadece onunla kullanabilirsiniz. Apple Watch 4 kullanan varsa beni onaylayacaktir.

mi band guzel ama macOS iOS kullaniyorsaniz degil
  • supergirl  (09.05.19 18:26:33 ~ 18:26:58) 
apple watch in tasarimini ben begeniyorum, hatta en begendigim apple urunu, bunu bir mac kullanicisi olarak soyluyorum. saate anlam yukleyerek takan bir insan icin bence apple alternatif bir tasarim cikarmali, belki ileride cikarir da, yoksa yazilim ve donanim basarili, fakat bu basarilar yetersiz pil ile golgeleniyor, bir de en kaydadeger ozelligi olan ekg olayi turkiye'de zaten calismiyor. lte de calisiyor mu bilmiyorum. fakat benim bildigim saat zaten bu ozellikleri pil meselesi yuzunden kullanamiyor ki...
sonra gelelim apple ekosistemi ile uyumlu saatlere, zaten sizin aradiginiz daha cok ise klasik erkek saati gorunumde oldugu icin kesinlikle galaxy watch tavsiye ederim, apple watch a gore en buyuk artisi pil, en basarisiz oldugu alan samsungun sanal asistani bixby, gercekten kullandigim en kotu sanal assitan, teknoloji sever bir insan olarak beni soguttu resmen, bir gunu rahat cikarip cesitli kullanim kombinasyonlari ile bu sureyi cok arttiriyorsunuz. bir de bence fitbit ionic de guzel. butun activity trackerlar arasinda istatistiki olarak en basarilisi fibittir bu arada. yani hata payi en az olan. aslinda fitbit in butun seriye bakin, belki sizin daha basit bir tracker da yeterli olacaktir.
diger secenek ise garmin, o da basarili, onda da secenekleriniz cok, soyle bir kontrol edin hangisi ihtiyaclariniza daha yakin.
  • mavicorap  (09.05.19 19:14:13) 
44mm watch 4 kullanıyorum. Boyutu bence çok ideal. Siz 40 olana bakmış olmayasınız? Onlar gerçekten küçük. Eğer apple ürünleri kullanıyorsanız başka mecralarda şansınızı zorlamayın bence. Alın bir tane geçin. Hem dediğiniz gibi nike olanın tasarımı çok hoş. Tek sıkıntı şarj ama ipad adaptörü ile çok çabuk doluyor.


  • catch the arrow  (09.05.19 22:46:29) 
garmin önerebilirim. hem çok kaliteli ürünleri var hem de istediğiniz çeşitlilikte. türkiye distribütörünün linklerini paylaşıyorum.

www.baytekin.com.tr
www.baytekin.com.tr
  • givemesomesubstance  (10.05.19 09:58:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.