[]

CouchSurfing kalma meselesi

Selamlar, 22-26 Mayıs arası Roma-Floransa'da kadın arkadaşımla tatil yapacağız. CouchSurfing yapalım dedik ama ikimiz de daha önce yapmadık. Uygulamaya 3 yıldır üyeliğim var ama ne referansım var ne arkadaşım. bu durumda acaba bize kapılarını açarlar mı? yoksa başka bir şey mi denemeliyiz?




 
profilin ingilizce olsun yeter, dönüş gelir. ben bir gün türkçe unutmuşym diyorum kimse niye dönmüypr akşam değiştirdim çoğu döndü.


  • dismainpula  (09.05.19 15:27:33) 
@dismainpula profilim ingilizce. 2 kişi gideceğimizi de belirteyim değil mi?


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (09.05.19 15:29:14) 
evet 2 kisi gideceginizi kac gun kalacaginizi mutlaka belirtin, bence referanssiz zor olabilir, mutlaka cok kisiye yazin. ben mesela referansi olmayanlari ya da arkadasi vs. olmayanlari kabul etmiyorum genelde. kolay gelsin.


  • songforsomeone  (09.05.19 15:37:06) 
Referansli bile kabul edilmeyebilirsiniz sonucta, kisilere kalmis.


  • kuehles blondes  (09.05.19 16:36:15) 
erkekseniz çok zor.
kadınsanız garanti.
2 kişi olması daha da zorlaştırır işi.
  • japon askeri  (09.05.19 16:55:57) 
Bu seyahatiniz için zor ama imkansız değil. Sonraki zamanlar için önce bir süre siz misafir ağırlayıp referans oluşturun.


  • Phoebe  (09.05.19 18:34:55) 
Daha önce de söylendiği gibi kadınsanız işiniz nispeten kolay. Erkekseniz ve çiftseniz yine de deneyin ama olmayacak gibi hareket edin. Bir de erkekseniz mutlaka karşı cinse mesaj atın. Erkeklerde mesaj hakkınızı tüketmeyin. Ayrıca kadınsanız kuvvetle muhtemel cinsel anlamda girişime de hazırlıklı olun. Muhtemelen arkadaşça temaslarda bulunan olur, direk soranlar olur, nabız yoklamak için evde boxerla dolaşan olur. Olur da olur. Soğutmak için söylemiyorum ama yeterince tecrübe sahibi olduğum için düşünce beyan edebileceğim bir konu.


  • Nature Works  (09.05.19 19:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.