[]

izmir alsancak veya bayraklıda güzel akşam yemeği mekanı

benim için oldukça önemli bir misafir, düzgün ama fahiş fiyatları olmayan makul bir mekanda ağırlamak istiyorum. alkol kullanıyor misafirim. ben alkol kullanmadığım için mekan gelmiyor bir türlü aklıma. kordon olması şart değil, gül sokak tarafıda olabilir. bayraklıda da folkart kule civarı bir yer olabilir. önerilerinize talibim.




 
kordon tavacı recep. biraz pahalıdır ama ortam tam aradığınız şekilde.


  • karsiyakaliyiz  (09.05.19 12:40:27) 
ne üzerine istiyorsunuz? kadın kadına mı erkek erkeğe mi ya da karışık mı? kebap mı italyan restoranı mı diyeyim? bayraklı'da onlarca yer var düzgün. fahiş fiyat tanımınız nedir? kişi başı alkollü 150 tl nasıl mesela?


  • bir ileti paylastim  (09.05.19 12:41:39) 
@bir ileti paylaştım, karşı cins ama normal arkadaşım, son derece önem verdiğim benim için kıymetli birisi. ben alkol kullanmıyorum ama kişi başı 100-130 tl arası bir yer iyi gibi. ha bunu aşan yer varsa aklınızda onu da önerin, fiyat kalite performansı iyiyse öderim sorun değil. italyan mutfağı kulağıma süper geldi şu an zira şarap sever kendisi.


  • Phoebe  (09.05.19 12:50:59) 
aklıma ilk gelenler;

-la cigale (fransız)
-ristorante pizzeria venedik (italyan) pizzacı değil. geniş bir pizza menüleri var haliyle ancak italyan mutfağına hakim bir yer.
-tavacı recep (türk)

tavsiyem la cigale olur. fransız kültürün arkasında hemen.
  • not sure if serious  (09.05.19 13:14:34) 
ege perla'da murano's var. yemekleri ve ortamı güzel. bence size uyar. çok da bakmayın,pişman olmazsınız.


  • bir ileti paylastim  (09.05.19 14:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.