[]

İstanbul'dan şehirlerarası nakliyat

Malatya'ya 3+1 ev taşınacak. Var mı tavsiye edeceğiniz bir firma?




 
Bu sektörde çalışan 4 çeşit firma var.
1. Kurumsal firmalar. Tabletini alıp çıkıyorsun evden. Kalanını onlar halledip dünyanın parasını alıyorlar.
2. 3-5 çalışanı 2 kamyonu olan çalışanlardan biri maramgoz, biri elektrikçilikten anlayan küçük temiz firmalar.
3. Malatyadan İstanbula kuru yük getirip, dönerken senin ev eşyanı götüren, elemanları amele pazarından toplayan kamyoncu Muhittin Abi. (Bunlara iş verirsen bir miktar mobilyan kırılıyor, dökülüyor, ömründen birkaç yıl gidiyor, sinir sistemin bozuluyor falan)
4. Üçüncü maddeyi sana ikinci madde olarak yutturan, eşyalarını güzel bir kamyonla alıp, uygun bir yerde Mıhittin Abinin kamyonuna aktarıp komisyonunu alıp aradan çekilen ve gittiğin yerde seni Muhittin Abiyle yüzyüze bırakan şerefsizler.

Onlarca kez ev taşıtmış biri olarak sana ikinci maddedeki gibi çalışan şu firmayı önerebilirim. Çok para istediler ama son kuruşuna kadar hak ettiler. Helal olsun demiştim.

canakkalelilerevdenevenakliyat.com
  • Mirket  (09.05.19 13:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.