[]

Evde kullanmalık makas tavsiyesi

Şöyle kolay paslanmayacak, en azından birkaç yıl iş görecek makas almak istiyorum birkaç tane. Evin her odasında olsun istiyorum işe yarıyor. Var mı tavsiye ettiğiniz marka? Yani çok da pahalı olmasın tabi. Bi de internetten alıcam direkt link atarsanız sevinirim.




 
ikea'da 3'lu set olaarak gormustum ev makasi. ama sitelerinde bulamadim simdi. onu alabilirsin.

bu arada dunya makas gunu mu bugun? asagida bir makas sorusu daha var da :)
  • exlibris  (08.05.19 23:04:03) 
milyonculardakiler iyi iş görüyor. sürekli kumaş, keçe falan kesmeyecekseniz gayet güzel bence. ben senelerdir kullanıyorum. www.google.com.tr


  • dedim ben sana  (08.05.19 23:07:13) 
@exlibris

hahaha bayadır aklımdaydı burada sormak ama hep unutuyodum. Onu görünce ben de sorayım dedim :D

@dedim ben sana

yok ya keçe kumaş falan kesmiycez de işte paket açmaya, tişörtün sarkan ipini kesmeye ne bileyim gelen kargoyu açmaya falan makas gerekiyo ama evde makas kalmadı paslandı gitti hepsi. Link attığın Avansas marka, internette kendi sitesinde var. O iyi midir?
  • nundu  (08.05.19 23:25:30) 
valla markası çok önemli değil model olarak attım ben onu. internetten almana gerek yok. milyonculara bak görürsün mutlaka. ben de senin kullandığın amaçlarla kullanıyorum paslanan olmadı hiç.


  • dedim ben sana  (08.05.19 23:29:57) 
MAS marka al. kafan rahat olsun.


  • teritori  (09.05.19 09:05:55) 
www.rossmann.de

rossmanda bu makaslardan var. iki parçası birbirinden ayrılıyor temizlemek için.
  • inheritance  (09.05.19 20:25:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.