[]

ankara aydınlıkevler güvenli bir semt midir?

sözlükte eskiden çok güvenli, huzurlu bir mahalle olduğu yazıyor ama son entrylerde suriyelilerin istila ettiğinden bahsedilmiş.

son durum nedir acaba? yaşanılabilir bir semt midir?


 
Binalar çok eski. Fakat, işiniz Siteler'de ise mesela, oturulur. Yok, Aydınlıkevler'e uzak bir bölgede ise değmez.

Güvenlik çok değişken. Eğer eviniz soyulabilecek gibiyse hırsızlık olabilir ama Ankara'nın her yerinde olur bu. Site içinde değilse...
  • malheiros  (08.05.19 20:47:06 ~ 21:24:17) 
pek guvenli bir yer oldugunu dusunmuyorum ve ustteki entryde yazildigi gibi binalar eski. ama ulasim acisindan rahat bir yer.

denildigi gibi eskiden hos olan ama simdi cok fazla suriyelinin yasadigi bir yer oldu. cankayadaki mahallelerin genelinde pek suriyeli bulunmuyor ama. cankayayi veya batikenti tavsiye ederim.
  • onkiloversemtamamım  (08.05.19 21:06:27) 
Ben de düşünüyorum oraya taşınmayı. Yaşayan tanıdıklarım var. Evleri yeni. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum surilerin. Subay evlerine de bakanilirsiniz. Pursaklar vb. yönde çalışanlar için iyi bi seçenek bence


  • glamdr1ng  (08.05.19 22:09:15) 
10 sene aydınlıkevlerde oturmuş, 12 senedir de subayevlerinde oturan birisi olarak subayevlerine bakmanızı öneririm.


  • mayday  (08.05.19 22:55:32) 
aydınlıkevlerliyim ancak 2008'de taşındım ordan. ama kaderin cilvesi işim şuan orda. bir ara taşınsam mı dedim ama herkes son 10 yılda çok değiştiğini söyledi. meşhur çinçin yıkılınca oradan baya bi kişi aydınlığa yerleşmiş dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
gecen aydınlıktaki kuaförüme gittim, artık akşam 9'dan sonra arkamda silah olmadan dolaşmıorum aydınlıkta dedi şaşırdım baya.. neyse özetle ben vazgeçtim taşınmaktan.
bir de aydınlıkta çok yeni ev yapıldı, eski diyen arkadaşlar son halini görmemiş sanırım. ama kiralar oldukça yüksek...
  • omonia  (08.05.19 23:26:09) 
artık değildir. eskiden çiçek gibi semtti, artık hava kararınca topuk semti haline geldi maalesef...


  • babilbaligi  (09.05.19 08:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.