[]

Tayyip Erdoğanın arkadaşları ve ysk hakkında değerlendirmeleri

Biri eski cumhurbaşkanı öbürü başbakanı iki kişide tayyip erdoğanın en güvendiği kişiler ki o makamlara kadar çıkabilmişler .Şimdi ikisi de tayyip erdoğan ve yskyı eleştiriyor.Ne değişti ? Bunların eleştirileri basit düşünceler değildir.Zira bunlar sağ cenahın ağır topları ve gerçek manada liderleri konumuna da kadar yükselmiştir.Bugun binali yıldırım da yarın bu gruba dahil olmayacak diye bir şey yok .Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz ? Akp bölünüyor mu ?




 
akp = erdoğan

ağır top falan yok. sadece erdoğan var. parti kursalar %3'ü geçemezler. ama tabiki adaletsizliğin karşısında yer alan tavır almaları bireysel bazda önemlidir.
  • error522  (08.05.19 00:28:52) 
Tayyip’in dava gibi bir derdi olmadığını görüp tepki veriyorlar. Ekonomi başına damadını koyan adamın dava demesi bana da komik geliyor. Şu yaptığını 2002’de yapabilir miydi?


  • catch the arrow  (08.05.19 00:34:58) 
AKP tabanında seçim tekrarlanmasını yanlış bulanların gazını alıyorlar. Yani bak hata yaptık farkındayız ama bir sor niye yaptık hesabı :( Bu tür büyük haksızlıklarda davutoğluyla gül ve hatta barınç çıkar konuşur öyle. Geçen sene de böyle bişey olduydu hatta ama siyasi gündem yoğunluğundan hatırlayamıyorum.


  • windows95  (08.05.19 00:39:27) 
Ne değişti? Tasfiye edildiler, pastadan dilim alamıyorlar. Bütün dertleri bu. Yoksa başbakanlıklarını da cumhurbaşkanlıklarını da biliyoruz. AKP'nin içinde olduğu söylenen huzursuzluğu akıllarınca kendi lehlerine kullanmaya çalışıyorlar. RTE'den en ufak bir farkları yok.


  • bruce mclaren  (08.05.19 00:40:31) 
Aslında siyasal İslamcıların dostluğu da, dava arkadaşlığı da çıkar sınırlarına kadardı, şimdi sadece kamuoyunda bu tartışmayı görüyoruz. Bakın Abdullah Gül olmasaydı, bugün ne recep tayyip erdoğan ne de ahmet davutoğlu olmazdı. Evet bülent arınç gibi siyasal figür anlamında güçlü insanlar olabilirdi elbette ama daha fazlası hiç birisi olamazdı. Bugün akp'nin tepeden aşağıya tüm yönetim kadrosunun yaşadıkları, tattıkları her lezzeti bizzat Abdullah Gül'e borçludur. 2001-2003 sürecini detaylı hatırlayan, araştıran varsa ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaktır.


  • ulukayin  (08.05.19 00:45:31) 
rte akp'yi tek başına kurmadı. refah'dan kopan kişilerle beraber çalışıp başarılı oldular. fakat rte zamanla partide kendine tehdit oluşturabileceğini düşündüğü herkesi uzaklaştırdı. partide, tek fonksiyonu koşulsuz itaat etmek olan binali gibi, iki lafı biraraya getiremeyen tipler kaldı.
partiden kovulanlar rte'ye karşı tavır almak istiyorlar ama rte'nin gücünden korktukları için cılız tepkiler verebiliyorlar.

  • prizmatik  (08.05.19 00:48:39 ~ 00:53:05) 
akp zaten bölünmeye abdullah gül cumhurbaşkanı olduğunda başlamıştı. ben abdullah gülü sevmiyorum ve aralarında en tehlikeli olanı da o. her devrin adamı, her zaman kendine bir yer bulup ön plana çıkmaya çalışıyor. akp kuranlar ilk kafa takımı da rte ye bir yere kadar dayandı.çünkü istekleri yapmak istedikleri hukuksuz ötekileştirmeye dayalı. bu ülke de ne kadar din sever siyasal islamcı varsa bir o kadarda güçlü karşı taraf mevcut. bu yüzden aşırı olmanın sonlarını getireceğini abullah gül ile davutoğlu biliyor, rte bilmiyor.


  • mikahakkinen  (08.05.19 09:38:33) 
Akp bir kazan kazan partisi. Kaymakamından başlayarak her pozisyonda yedirerek bağlıyor ve pislikleri ortaya çıkmasın diye kolay kolay ayrılamıyorlar. Bu iki eski arkadaş artık rant çarkından çıktıkları için eleştiriyorlar haliyle.

Tek garip gelen Melih Gökçek. Sanırım iki tarafın da birbirine karşı çok ciddi kozu var. Kimse birbirine çakmıyor.
  • kumulatifvergimatrahi  (08.05.19 10:02:51) 
hacı abi ne arkadaşı ne güvenmesi ya,
baştan sona full çıkar ilişkisi. çıkarlar örtüşmezse ayrılırsın yol kesersin ne gerekirse yaparsın.

  • dedim dedim de kime dedim  (08.05.19 10:07:05) 
aslında gündemi takip edince sürpriz değil, bir aydan fazla süredir davutoğlu, babacan, gül ün yeni partiyi açıklayacağı, akp içindeki küskünlerin ona geçiş yapacağı konuşuluyordu, geçen hafta nevşin mengü bu açıklamanın ramazan sonrasına bırakıldığını söyledi kaynaklarından aldığı bilgiye göre

partinin pr ı da yapılmaya başlandı, geçenlerde davutoğlu köprüden geçerken akp tişörtü giymiş birini intihardan vazgeçirdi vs

fotoğraf buydu mesajı açık
twitter.com
  • freebird5406_2  (08.05.19 10:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.