[]

Kızlar gücü mü sever

Arkadaşlar kız arkadaşıma dikkat ediyorum toplumda söz sahibi olunca bana daha ilgi gösteriyor toplumda biraz soyut durumda kalsam bu sefer de pek değer vermiyor davranışı dahi değişiyor.Halbuki bunun değişmemesi lazım değil mi soyut biri olsam da beni ben olduğu için sevmeli değil mi?




 
Başlıktaki soruya değil de duyurunun içeriğinde son cümledeki soruya cevap vermek istiyorum:

soru: ''.... bunun değişmemesi lazım değil mi soyut biri olsam da beni ben olduğu için sevmeli değil mi ?''
cevap: tabi b'oolum.


bir de şu duyuruya ''cevap bu''larını tikle tikle.
  • mete kudur  (07.05.19 22:10:22 ~ 22:13:43) 
  • prizmatik  (07.05.19 22:17:45) 
Seni güçlü görüp sevmiş olamaz mı. İki huy bir arada ilginç.
Kadınlar gücü sever üzgünüm. Sahsen ben de kadın olarak gücü erkekte severim ama kendim güçlü olmayı daha çok severim. İnsan da sevdiği kişinin zayıf noktalarını da bilir tanır. Kabul ermiyorsa seni çok sevmiyor olabilir.

  • mabesa  (07.05.19 22:21:44) 
tabii ki herkes gücü sever. seni sen olduğu için sevmesi hikayesi tam bir yalandan ibaret. sen sen yapan gücündür, tutkundur, karakterindir, mizah yeteneğindir, vs.


  • duyurunun bug'ı  (07.05.19 22:33:07) 
bunun kadını,erkeği yok.gücü herkes sever,sen sevmez misin mesela?


  • natallica  (07.05.19 22:41:32) 
ya bi sey dicem. simdi soyle degil mi. beni ben oldugum icin sevsin diyorsunuz ya. bu kisi sizin ananiz mi. babaniz mi. kardesiniz mi. bu ucunden biri degilse bence sacma bi beklenti. bu kisileri sadece aslinda o oldugu icin seviyoruz. bok gibi adam ama babam iste seviyorum falan diyoruz mesela. bi baskasi niye desin ki sizin icin bunu, babanizin usagi mi? (bkz: kardes) birilerinin bi seylerini begeniyoruz sonra butun olarak seviyoruz iste. o sevdigimiz ozellikler kaybolursa veya degisirse kisiyi artik sevmeme hakkimiz pekala olmalidir ve bu durum garipsenmemelidir. haksiz miyim? bence cok hakliyim.


  • aydonno  (07.05.19 22:43:18) 
insan bütün özellikleriyle bir bütündür, daha soyut bi versiyonun zaten sen olmazdın, sevmesi de gerekmezdi.


  • bxgx  (07.05.19 23:00:34) 
Hayir ayni olmasi lazim degil.

Main stream narrative sizi kandiriyor.
  • stavro  (07.05.19 23:08:50) 
evet kızlar gücü sever
eksisozluk.com

  • dafuq  (08.05.19 01:51:20) 
hayır değil. Kız arkadaşın 30 kilo daha fazla, yüzü sivilceli çirkin biri olsa onu "olduğu gibi" sevecek miydin?


  • KaraSakall  (08.05.19 02:09:52) 
Iki guzel cumle soyleyince guclu bilmemne olmuyorsunuz, biraz tevazu lutfen. Kiz arkadasiniz asosyal biri yerine sosyal becerileri daha yuksek, arkadaslariyla ailesiyle tanistirdiginda utanmayacagini birini istemis.


  • Traveler  (08.05.19 06:35:31) 
hayır sen erkeksin. varlığının bir değeri yok. değersiz ve harcanabilirsin. kadın olsaydın sadece kadın olduğun için bir değerin ve alıcın olurdu. bir erkek olarak değerlenmek için ortaya bir şey koymak zorundasın. bunu da çalışarak ve kendini geliştirerek yapabilirsin. güçlendikçe daha fazla ilgi göreceksin. bunun sarhoşluğunda o ilginin senin özüne yönelik olduğu ilüzyonuna da kapılmamalısın. olduğun yerde kimse seni sonsuza kadar sevmeyecek. zaten senin sevgi dediğin şeyle kadınların sevgi dediği şey aynı değil. bu gerçeklere ne kadar erken uyanırsan o kadar mutlu bir hayatın olur.


  • twelfth  (08.05.19 09:08:08) 
redpill hocam
ilacınız

  • kingcyrax  (08.05.19 10:59:32) 
Erkekler güc sevmiyor mu?
Sanirsin cok iyi kalpli kadinlarin cirkin olduklari icin insan yerine konulmadigi bir toplumda yasamiyoruz.
Bu söylediklerin kadinlar icin de gecerli.
Kadinlarin da güzel, kariyerli, parali (ya aileden zengin ya da iyi maas aldigi düsünülen) olanlari tercih edilmiyor mu zaten.
"Güzel olmak" bile aslinda diger adaylarla kiyaslanirken bir cesit "güclü olma" özelligi tasimiyor mu?
  • chitosan  (08.05.19 11:09:18) 
herkes gücü sever.
güç kimi zaman para, statü, baskın karakter veya güzellik olabilir.

ayrıca soyut pek doğru kelime değil, soyut yerine pasif demek daha iyi olurdu. ben karakter gereği pasif insanlardan hoşlanmıyorum.
  • damla sakızlı dondurma  (08.05.19 11:20:50) 
1 ay önce şöyle bir entry girmiştim. bu konuya birazcık ucundan dokunuyor.
(bkz: #89081553)

  • false pretension  (08.05.19 13:49:16 ~ 13:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.