[]

Aşkı aramalı mı aşkı beklemeli mi?

Asıl soru başlıkta.

Sorma sebebim de 4 ay önce yaklaşık 1.5 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım. O zamandan beri birileriyle tanıştım görüştüm ama olmadı. Kafamda zaten tanıdığım biri olsun, ondam hoşlanayım ve o da hoşlanırsa bir şeyler olsun düşüncesi var ama hiç ortamım da yok böyle kız olsun. Ara sıra böyle uğraşıyor kızlarla tanışayım edeyim diye, sevgilileri falan çıkıyor, başka şekilde uymuyor falan.
Yalnızlık da zor.
Ne yapmalı? Beklersek gelmeyebilir gibi, aramak da yorucu ve uğraştırıcı, bazen de sonuçsuz. Ne diyorsunuz?
Yaş 27

Edit: eklemeyi unuttum. Daha önce hiç arsyıp da bulmadım daha doğrusu arayıp bulduklarımla hiç yürümedi. Olanlar hep bi şekilde karşıöa çıkanlar, zaten tanıyor olduklarımdı.

Teşekkürler

 
Arayıp da belasını bulmayanı görmedim. :) Denk geliyor o işler bence.


  • m3mphis  (07.05.19 18:17:57) 
Valla aramak bence çok saçma. Denk gelirsen şansını denersin olduysa oldu, olmadıysa yoluna devam edersin ama bunun için ekstra efor sarf etmek gereksiz bence. Zaten her şey olacağına varıyor.


  • Amaranta ursula  (07.05.19 18:21:52) 
aramak beklenti ve dolayısıyla hayal kırıklığı getirir.
tanıştığın, gördüğün herkese "bununla olur mu acaba?" diye yaklaşmak yorucu ve yıpratıcı bir şey.
ayrıca bu insanların çoğuyla da olmadığı, olmayacağı için insanı "artık kimseyi bulamayacağım" diye umutsuzluğa da iter.
hayata giren herkes aşk yaşamak için değil.
bazılarının da kısa süre kalması gerekiyor.

hayatın akışına biraz inanmak, güvenmek lazım.
beklemek demeyelim de, zamanı geldiğinde karşına çıkacağına inanarak sakinliği korumak diyelim.
  • blatta hiberna  (07.05.19 19:01:20 ~ 19:02:36) 
M3mphisin dediğini demeye gelmiştim


  • pastörizesüt  (07.05.19 19:09:55) 
Bence de aramakla bulunacak bir sey degil. Zaten beklemedigin zamanda olunca heyecanli oluyor, yoksa aktif bir sekilde ask aramak is aramak gibi bayik bir aktivite.


  • hot potato  (07.05.19 19:17:08) 
Bence nasıl arandığıyla alakalı.

Ama arasanız da aramasanız da önce niyetiniz olacak, bana değil ama buna inanın. Hatta belki de İslamdaki niyetten daha önemli buradaki niyet. Gusülde niyete gerek yok, aşkla ilgili herşey de var.

Sanıldığı gibi durduk yere başa gelen birşey değildir çünkü günümüzde hiçkimse o kadar mükemmel değildir.
  • mete kudur  (07.05.19 19:47:47 ~ 21:04:34) 
aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır.


  • ucurulmamak umidiyle  (07.05.19 20:05:10) 
"oturduğu yerden birşey başaran tek canlı tavuktur." Aramadan nasıl bulacaksın bro?

Aramaya devam et bence ama önce arkadaş olarak tanımaya çalış.
  • komando kani var bende  (07.05.19 20:17:50) 
Ya aramaktan kastım sürekli bir şeyler yapıyorum gibi değil. Mesela Tinder'da takılmak, sürekli beğenmek falan. Gerçi sildim onu.
Mesela şimdi bu akşam bir bara gitsem mi diye düşünüyorum, gidecek arkadaşım yok ama diyorum belki biriyle tanışırım orada. Aramaktan kastım, biraz ortamlara girmek, etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak şeklinde. Yoksa evde dururken kimse kapıyı çalıp gelmeyecek ya da dışarıda bir şeyler yapıyorken bile gelip hiçbir kız tanışmyacak yani.

  • senolll  (07.05.19 20:18:19) 
Fazla takılma bro. Bara git, spor salonuna git, dil kursuna git. kadın erkek farketmez tanış yeni insanlarla, sen insanlarla tanış onlar senle tanışmıyorsa.


  • komando kani var bende  (07.05.19 20:34:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.