[]

lens kullananlardan yardim

istiyorum. oncelikle her sey cok guzel olacak. ilk kez lens kullanicam fenni gozlukculerde iki kutu 6 aylik 450 lira civarlari. yanlis birsey almak istemiyorum. lens recetem bu lens marketten kiyaslayinca orada fiyatlar cok daha uygun.
iade etme durumlari nasil oluyor?
illa atasundan mi almam gerek?
bir de ben receteden okudugum bilgiler su sekilde teyit edebilir misiniz?

sag goz : Dia: ? Bc: ? Sph (Pwr)*: -0.75 Astigmat (Cyl)* -0.75. Aks*:10
sol goz : Dia: ? Bc: ? Sph (Pwr)*: -0.75 Astigmat (Cyl)* -1.25. Aks*:180

bu bilgiler recete ile dogru mu? soru isareti olan yerleri ne secicem?

hangi markalari onerirsiniz?

recete: eksiup.com

 
lensmarket.com turkiye sartlarinda alisilmisin disindaki musteri hizmetiyle apayri yeri olan bi firma. iletisim kismindan kendilerine ulasirsaniz cok ilgili sekilde donus yapacaklardir tahminimce. ben ne zaman siparis verirken onemli gordugum bir konu varsa onu siparisimin not kismina eklesem siparisimi kargolamadan once arayip bilgi veriyorlar. misal bir keresinde solusyonun son kullanma tarihi uzun olsun diye rica etmistim siparisin not kisminda, hemen arayip hatirlamiyorum ama sanirim 5 yil sonrasinin tarihini soyleyip bu sekilde gonderiyoruz uygundur dimi diye teyit aldilar sonra kargoladilar siparisimi. insan gun icinde milyon tane okuzle muhatap olunca boyle ilgiyi yadirgiyor haliyle. ama baska yerden lens almiyorum lensmarket daha pahali bile kalsa. bu da benim boyle bir animdir :)


  • in vino veritas  (07.05.19 18:05:12) 
lensmarketten alabilirsin, ben yıllardır ordan alıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ama iade politikalarını bilmiyorum.

dia ve bc genelde standard oluyor galiba, ben değiştirebildiğimizi görmedim daha önce. tek seçenek oluyor hep seçerken zaten. her marka benzer değerlerde. benimkiler:
dia: 14.5
bc: 8.7

marka olarak biofinity tavsiye ederim. gözümde olduğunu hissetmiyorum bile ben. ama kişiden kişiye farkedebiliyor.

istersen lens markete bir e-mail atabilirsin, sana uygun numarada testerları var mı ve sana gönderebilirler mi diye. önce bir test etmiş olursun.

yalnız ilk kez lenz kullanmak biraz sıkıntılı bir durum, ilk kez takmak çıkarmak filan zor işler :D bilen biri sana yardımcı olursa, püf noktalarını filan gösterirse iyi olur.
  • king lizard  (07.05.19 18:06:22 ~ 18:17:25) 
air optix aqua kullanıyorum ben, aylık. göz grup optik'in fiyatları da piyasaya göre uygun hatta lens market ile hemen hemen aynı.


  • ben cocukken de cooldum  (07.05.19 23:53:04) 
Drdan ücretsiz deneme lensi ile başla
Sonradan lens ömarket

  • photo85  (08.05.19 14:46:08) 
lensmarket +1


  • pillibebek  (08.05.19 14:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.