SORU 1: arkadaşlar, bir tanıdığım microsoft 720p webcam almış. hd zart zurt demesine karşın bir türlü çözünülük yükseltemedim. aletten fotoraf falan çekebiliyorum ancak düşük çözünürlükte ve çözünürlük ayarlarına ulaşamıyorum. naapmalı ?http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/digi...quirementsSORU
SORU 1: arkadaşlar, bir tanıdığım microsoft 720p webcam almış. hd zart zurt demesine karşın bir türlü çözünülük yükseltemedim. aletten fotoraf falan çekebiliyorum ancak düşük çözünürlükte ve çözünürlük ayarlarına ulaşamıyorum. naapmalı ?
www.microsoft.comSORU 2: yine aynı bilgisayarda hiç bir webcamle msn'de arama yapamıyorum. avatarımın üzerindeki kamera işareti oluşuyor. fakat tıklandıgında siyah ekranla karşılaşıyorum. naapmalı ?
0
2. dediğin driver sorunu olması lazım. Bende de öyle olmuştu.siyah ekran çıkmıştı driver ı bulunca halloldu.
0