[]

İBB Neden Onemli

Neden istanbulu almaya çalışıyorlar? zaten çoğu ilçe onlarda.

Rant demeyin. Hazinenin kilidi onlarda. İstedikleri meblağı ortulu odenekten aktarabilirler kendilerine.

Neden bu kadar diretiyorlar ibb konusunda?

 
prestij.

cogu bakanliktan daha onemlidir ibb. ki kendisi de burdan basbakanliga ordan da cumharbaskanligina gitmistir. istanbul'u yoneten turkiye'yi de yonetir algisi var.

alttakilere binaen; prestijin getirdigi, gucten bahsetmeye gerek duymamistim. shell'i yonetmek de prestijlidir ve elbette beraberinde gucu ve parayi getirir. madem oyle acmis olayim.

ama paradan da once ibb prestijdir. akp'nin parayla ilgili bir derdi yok.
  • brkylmz  (06.05.19 22:26:01 ~ 22:34:13) 
Basmati reis yıllar yıllar önce “ İstanbul’u almak Tr yi almaktır” demişti.

Ayrıca 4-5 yıl sonra Ekrem’in ona cb de rakip olacağını biliyor.
  • a man alone  (06.05.19 22:28:37) 
:)) çok güldüm. Prestij'le hiçbir alakası yok. Rant rant.

hayatın anlamı bu 4 harfli kelimede; RANT. ulaşan kazanır.

İnsanlar, insanlığa faydalı olmak için mi siyasete atılıyor sizce ? yoksa iyi bir insan oldukları için mi ? Hayır, kazanmak için. Siyaset erbaplığı bi' meslektir, iyi niyet ibaresi değil ve sandığınızdan çok daha fazla profesyoneldir. Duyguları kullanır.
  • mete kudur  (06.05.19 22:28:37) 
Hocam 24 milyar lira butcesi olan bir sehirden bahsediyorsunuz, bu kadar butcesi olan ulkeler var dunyada, rant elbette, para para para, is verilecek taseronlar, genclik kollari uyeleri, yandaslar hepsi sana bakiyor, ve elinde baska hicbir buyuksehir yok, ankara izmir adana mersin (edit: ve antalya :)) hepsi chp'de bu ne demek gittiginde borunun otecegi tek bir sehir yok demek, kaldi ki yeni yasalarla ilce belediyelerinin yapabilecekleri o kadar kisitlandi ki bunlari bunlari yaptik diyebilecek hicbir yerin yok demek.


  • kassiopeia  (06.05.19 22:28:47 ~ 22:55:13) 
ne prestiji be, öeh. türkiye ticaretinin %30-40'ı istanbulda dönüyor. belediye vasıtası ile para akışını kullanmak için bu ısrar. rant anlayacağınız.


  • ben de hayal kurmak istiyorum  (06.05.19 22:29:47) 
(git: t24.com.tr)

847 milyon tane sebep var. bu para kendi vakıfları üzerinden kendilerine gidiyor. Ayrıca istanbul'u alan iktidarı alır.
  • scudman1  (06.05.19 22:31:15) 
İller bankası ne işe yarar öğrenin sonra “hazine elinde zaten” deyin.
Ayrıca sadece kendi değil çevresindekileri de beslemeli ki taze kan olarak kalsın

  • neysene  (06.05.19 22:32:53) 
Sebeplerden birisi de İstanbul'un ülke nüfusunun büyük bir kısmını barındırıyor olması. Bu nüfus aynı zamanda Anadolu'nun her yerinden toplanmış insanlardan oluşuyor. İstanbul medyada da kendisine en çok yer bulan İl. İstanbul nüfusunu memnun etmek demek, Türkiye çapında prestij sağlamak demek. Reklamın kalitelisi yani.


  • mentuhotep  (06.05.19 22:33:04 ~ 22:34:51) 
''Hazinenin kilidi onlarda''

onlar yolunu yaptı zaten ama ufak tefek köpekleri var, söz verdikleri var, vakıflar var. Çok doyuracakları var. Onları istanbul dan doyuracaklar işte.

Ayrıca kassiopeia artı 1 ve oraya Antalya ekleyelim :) Eline yüzüne bakılır tüm şehirleri kaptırdılar. Bu köpekleri konya, yozgat, bayburt ihaleleri ile nereye kadar doyurabilirsin.
  • eazy  (06.05.19 22:33:14) 
istanbul atardamar,ankara toplardamardır bu ülkede.


  • natallica  (06.05.19 22:38:16) 
Çünkü teneke sesi çok.

İstanbul 16 milyon seçmeni var. Toplam seçmen 55 milyon civarında. Ankara zaten chp dediği için 16 milyona daha kendini tanıtması risk.

Rant var ama prestij falan saçmalık.

Ülke olmuş çukur herkes psikopat zaten yemişim iatanbulu hayatımıza normal devam edemiyoruz.
  • baldan kaymak  (06.05.19 22:40:49) 
  • dunal  (06.05.19 22:44:31) 
  • mysql34  (06.05.19 22:50:05) 
istanbul'da propaganda imkanı büyük ölçüde belediyeye bağlı. reklam panolarından araç ekranları, bankamatik memurlarından çalışanlara kadar belediye çok geniş imkanlar sunuyor.

ama esas olarak ak parti'nin tüm propagandasını kırıyor; koca istanbul'u mis gibi yöneten bir partinin terörist olduğuna kargalar bile güler.
  • babilbaligi  (07.05.19 07:30:37) 
rantı mantı geç adamların tüm cemaat yapılanmaları oluşumları istanbulda ve rahatça hareket edip planlama yapabildikleri bir şehir. ağ büyük değişken çok ibb bir ülke 16 milyon nüfuslu her türlü yaptığın yatırım seni daha ileriye taşır.


  • mikahakkinen  (07.05.19 08:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.