[]

Devlete Güven Sorunu

Devlete olan güven kaybımızı nasıl geri kazanabiliriz? Göz göre göre vatandaşına zarar veren bir yapı var.

Seçim sistemi, vergi, adalet, eğitim, sağlık ve devletle bağlantılı olan sistemlerin hiç birisi güven vermiyor. Nereye kadar böyle gider?


 
Ülke bitmiş. bu sorular anlamsız artık.


  • kanlakarisikyagmur  (06.05.19 19:55:50) 
adalet yok güven yok zorunluluktan bu leş ülke de yaşıyoruz. siyasal islamcılardan iyice irrite olduk.


  • mikahakkinen  (06.05.19 19:56:46) 
vallahi bu ülke ile umudum sadece istanbul seçimleriyle yeşermişti biraz ama bu karardan sonra hiçbir umudum kalmadı. vallahi kapatıp gidelim artık bu ülkeyi, ülkede her şey akp lan.


  • nothing in my way  (06.05.19 19:57:50) 
benimde zerre umudum yok ama napıcaz? o kadar sinirliyimki ne diyeceğimi bilmiyorum. bu nasıl bir adaletsizliktir kahretsin ya.


  • scudman1  (06.05.19 20:00:13) 
vatandaş nasılsa, devlet de öyle. daha ötesi değil.


  • ssiradanbirigibi  (06.05.19 20:27:56) 
ülke hep kötü yönetildi bu yeni değil ki.


  • natallica  (06.05.19 20:42:41) 
güveni hak etmediği sürece güvenmeyeceksin. zaman kötü kolla g*tü.


  • yagmurkahraman  (06.05.19 21:24:39) 
sorduğum soruya en güzel cevap gerçekten "zaman kötü kolla g.tü" şeklindeydi. aynen aynen.


  • scudman1  (06.05.19 22:33:03) 
Kazandiramazsiniz, bence cok da iyi hic degilse yeni nesiller devlet denen kurumun ne kadar yapay bir kurum oldugunu, 'devlet baba' romantizminin nasil bir sacmalik oldugunu ve herkesin kendinden sorumlu oldugunu ogrenmis olur.


  • kassiopeia  (06.05.19 22:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.