[]

ofiste yaşadığınız en garip olaylar?

arkadaşlar sinirlerim bozuldu birlikte çalıştığım aynı ofiste oturduğum adam afedersiniz kimseyle ve engeliyle dalga geçmek niyetinde değilim ancak biraz ilginç bir arkadaş ve tam şu an müşteriyle konuşuyor telefonda bu esnada da ağzında lolipop var ve onu şapur şupur yalayarak ses çıkartıyor ve çıldırmak üzereyim. bu adam zaten sürekli kendi kendine konuşup kendi kendine gülen bir tip ama abi nasıl ya biri bana kamera şakası mı yapıyor acaba bu amk yerinde diye sormadan edemiyorum kendime.

siz de paylaşın da yalnız olmadığımdan dolayı en azından biraz mutlu olabileyim.


 
hocam
seni rahatsiz etmiyorsa salla
ses felan sıkıntıysa hacı telefondayım cok ses geliyor de susar zaten
bosver isine bak
  • kingcyrax  (06.05.19 16:13:19) 
ya ofiste bizim bulunduğumuz odada 4 kişiyiz ve ofiste geçen 8 saatlik sürede adamın konuşmadığı tek an yok. bu olay hakkında daha önce de duyuru açmıştım ama inanılmaz yani. zaten kimseye soramıyorum da ofiste "bunun sorunu ne hacı?" diye çünkü zaten mekanda en yeni benim bir bu, ikincisi de iş iznine muhtacım hahaha.

ki çok büyük ihtimalle de mental bir sorunu var. genel olarak insan ilişkilerinde ve konuşma şeklinde, tavırlarında falan filan anlaşılıyor ama kesin olarak nedir ne değildir bilemiyorum.
  • isvicre rakisi  (06.05.19 16:16:34 ~ 16:17:30) 
başka bir ülkede değilmiydin sen?


  • killerbee  (06.05.19 16:18:46) 
@killerbee

evet başka ülkedeyim o yüzden de radara girmeden hayatımı geçindiriyorum iş izni muhabbetine. :D
  • isvicre rakisi  (06.05.19 16:22:12) 
oralara göre normal hareketler olabilir bunlar. yani sadece sana ters geliyor olabilir. muhtemelen bu konuda bişey söylersen sen suçlu çıkarsın.


  • killerbee  (06.05.19 16:23:44) 
Eski müdürüme konunun detaylarını anlatırken neredeyse 30 cm mesafeden yüzüme esnedi, hem de böyle ağzını sonuna kadar ayırarak. utanmadan bir de, biraz uykusuz kalmışım anlatmaya devam et dedi :S

ayakları şiştikçe ayakkabılarını çıkarmasını falan hiç anlatmayayım. yalnız değilsin, hatta pek çoktan sadece birisisin.
  • re noreno  (06.05.19 16:27:07) 
@killerbee

bir dereceye kadar haklısın burada farklı şeylerin daha normalleştiği doğru ancak başka yerde de çalıştım burada da ofisteki diğer insanlar yine de gayet normaller. ben adamın hiçbir şekilde normal olduğunu zaten düşünmüyorum ki bana en başta buraya otururken "noise cancelling kulaklığın var mı?" diye soru yöneltildi ya :D çıldırmamak elde değil ama bizim buralarda -ki gelişmişlik adına çok doğru bir hareket olsa da türkiye'de toplum arasında engeli olan insanların yeterince araya karıştırılamamış olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum - engeli olan insanların daha çok toplum içine katılmış olmasından dolayı tahminim o yönde ve gözlemler tabii.
  • isvicre rakisi  (06.05.19 16:27:57) 
hele engelliyse hakkaten linç ederler seni, barbar pis türk derler işten bile atarlar.


  • killerbee  (06.05.19 16:29:38) 
Bir tane patronun akrabası bir adam vardı, satışa bağlı olmasına rağmen ofisi bizim lab'daydı çünkü satışçılar bunu gözlerinin önünde istemiyordu. Neyse bu adamın işi gücü de yoktu. Ofisinin ışıklarını kapatıyordu. Cem yılmaz izliyordu, reiki yapıyordu, uyuyordu... ayakkabılarını çıkarıyordu, yazın çoraplarını da çıkarıyordu, kokudan girilmiyordu ofisine.. bir gün uyurken sandalyeyi kırmıştı.. saadet zinciri vardı bunun, bizim arkadaşları kandırıp dahil etmeye çalışıyordu.. en değişik tip buydu herhalde.

Bir de bizim bir satış müdürü var, hiç sevmeyiz. Bir gün toplantıdayız, ortada bisküvi tabağı var. Bu tabaktan alıyor kremalı bisküviyi, içinin kremasını yiyor, kalanını tabağa geri koyuyor.. başka bir toplantıda, önceki toplantıdan masaya dökülüp kalan susamları parmağıyla toplayıp parmağını ağzına sokmak suretiyle yemişti..

Var yani öyle..
  • pati  (06.05.19 17:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.