[]

gürültü

kadıköy'de bir hostelde ufak bir gitar konseri vermeyi düşünüyoruz. (bkz: hush hostel) hostelin arka bahçesi bir sokağa bakıyor. nezih bir yer. fakat konser olacağı zamanlar komşular hemen polise şikayet ediyormuş. polis de arada bir gelip gürültü yapıldığı gerekçesiyle ceza kesiyormuş. şimdi soru şu, mevcut düzenlemelere göre akşam saat 8'de 9'da amfi kullanmadan, iki gitarın çıkarabileceği ses, ceza sebebi midir? bu olaylar 12'den sonra olmuyor muydu? 9'da insanlar uyumuyor etmiyor acaba bu olaya neden bu kadar karşı çıkıyorlar? komşuların karşısında durup hayır kardeşim bu gitar çalınacak dersek rezillik çıkar mı? ne yapmak gerekir bir akıl verin lütfen, 6'sında olacak konser, şu dakikadan sonra yer bulmak çok zor zira.




 
gece 12ye kadar serbest diye biliyorum ben.hatta geçen yaz işin aslını öğrenmek için zabıtayı aradığımda '12ye kadar bişey yapamıyoruz' demişti.


  • p a t r i o t  (01.04.10 19:40:47) 
amfisiz gitarla 100db ses limiti aşılmaz herhalde.


  • icemanr  (01.04.10 20:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.