[]

Maksimum 44mbit hız fiber mi olur?

Arkadaşlar adresimde internet için altyapı sorguladığımda maksimum 44mbps hız alabileceğim yazıyor. iss ile görüştüm 50mbps'e kadar olan paketten yararlanabilirmişim çünkü binaya kadar fiber sonrasında bakır baklo varmış. fakat kafamı karıştıran şey bu sisteme fttb (Fiber to the Build) deniyor ve alabileceği maksimum hız 100mbit imiş. Binaya kadar fiber ise medem maksimum 44mbit alabiliyorum onu anlamadım?




 
ne demek istediğinizi tam anlamadım.
neden 100 mbit alamıyorum mu diyorsunuz ? yoksa neden 50mbit değil de 44 mbit mi ?

  • kitik  (06.05.19 11:10:00) 
fiber değil vdsl'dir.


  • kimlanbu  (06.05.19 11:31:36) 
neden 100mbit alamıyorum demek istiyorum binaya kadar fiber ise altyapı sorgulamasında maksimum 44mbit alabilirsiniz sonucu vermesi tuhaf geldi de.


  • sabor  (06.05.19 12:03:14) 
binaya kadar fiber, sonrası bakır ise bakırdan alabileceğiniz maksimum veri hızı olabilir 44.


  • himmet dayi  (06.05.19 13:24:13) 
@himmet dayi tamam ben de onu diyorum zaten binaya kadar fiber daireye bakır kabloyla olan yani fttb 100mbit diyor benim neden 44mbit ile sınırlı onu merak ediyorum.


  • sabor  (06.05.19 16:33:32) 
Bakır kablo kalitesi ile alakalı bir durum. Örneğin binaya kadar fiber, sonrasında uyduruk bir kablo ile 1. Katta dahi 20 mbiti gecemeyebilirsiniz ya da iyi bir kablo ile 20. Katta dahi 100 mbit alabilirsiniz gibi.


  • orient blue  (06.05.19 18:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.