[]

Netflix kullananlar

Memnun musunuz?

Spotify denedim ama mp3 varken ve her şarkı yokken anlamsız geldi. Netflix hakkındaki düşünceleriniz neler? Spotify'in film versiyonu mu?

Not: film falan indirmiyorum sinemada seyrediyorum hangi filmse. Mp3 lerde geçmişteki arşivden var. Fikirlerinizi merak etmekteyim.

not 2: evet yeni şarkı yok. radyodan yada tv'de number1 falan dinliyorum. @senolll

 
mp3 ler geçmişteki arşivden varsa yeni şarkılar yok yani?
ben spotifyı baya yıldır kullanıyorum ücretli olarak hem de ve epey memnunum. Özellikle haftalık keşif, offline dinleme, ara bul indirmeye uğraş derdi olmaması falan çok iyi. Haftalık keşiflerden hoşuma giden şarkıları eklediğim 500 600 şarkılık listem var ve insanlar beğeniyor ben bu listelerimi çaldığımda.

Netflixi sormuşsunuz ama spotify'dan da bahsedeyim dedim.
Netflix'te içerik sıkıntısı oluyor maalesef. İzlediğim birçok dizi yok. Öte yandan kalite olarak çok iyi. Bazen burada olmayan dizilerimi izleyeyim diyorum artık çok zor geliyor korsan sitede bul, kaliteli olsun, donmasın iyi yüklensin vs. baya uğraştırıyor. Reklamlardan izlenmiyor falan. Hem Netflix'te kaldığın yerleri falan görebiliyorsun hep. İndir sonra izle imkanı da var ki internet olmayacak yerlerde baya hayat kurtarıcı. Yolculuklar, şehir ve ülke dışında bulunma durumlarında yani. Ya da en basitinden metroda falan.

Özetle ikisi de güzel, ayrıca yapan sanatçıları desteklemek de iyi, korsan sitelere para kazandırmaktansa. Netflix'in tek dezavantajı her film/dizi bulunmuyor.
  • senolll  (06.05.19 02:14:13) 
Bilgisayar varsa bilgisayar için gereksiz ama netflix destekleyen TV varsa oldukça iş görüyor. Öyle bol ve yüksek kaliteli dizi filme boğmuyor belki adamı ama süründürmüyor da. Hepsi bir yana içerikleri rahatça İngilizce altyazılı izleyebilmek bile başlı başına almak için sebep eğitim amaçlı.


  • siyah giyen adam  (06.05.19 02:47:49) 
spotify ve netflixi kullanıyorum.
ikisi birbirinden farklı tamamen.
biri müzik, biri dizi/film.

spotify bence bugüne kadar geliştirilmiş en muazzam uygulamalardan birisi. olması gerektiği gibi basit ve geniş arşivli.

netflix ise (bence) muhteşem bir arayüze sahip. arşivi fena değil ama muhteşem de değil. fakat akıllı bir tv'de çok iyi iş çıkarıyoruz. 4-5 aydır normal tv kanallarını hiç açmıyoruz desem yeridir.
  • teritori  (06.05.19 08:39:42) 
pop(üler) müzik dinlemeyen biri olarak spotify bana da çok saçma geliyor, genelde classic rock, metal müzik dinlediğim için arşivim pek genişlemiyor, ara sıra itunes dan albüm satın alıp büyütüyorum.
netflix güzel, dizi ve film indiren biriyim ona rağmen netflix seviyorum.

  • ravenudon  (06.05.19 08:41:32) 
İkisini de kullanıyorum. Çok memnunum. Spotify’da içerik yok klişeleri eskisi gibi değil. Birçok içerik eklendi. Netflix’te tüm yapımları görmek imkansız çünkü adam kendi dizisini kendi sitesine koyuyor, Netflix’e hemen vermiyor. En son Walking Dead eklendi ki bence şahane olmuş. Zaten var olan içeriği tüketmeye haftalar da yetmez.


  • cemallamec  (06.05.19 13:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.