[]

Birinin fake profilini fena şekilde yakaladım

Bahsettiğim kişi komşumuz, babamla yaşıt bir aile babası. Facebookta insstagramda ekli duruyor. Bana tebrik mesajı yazmış ama önce fake profilden gelmiş aynı mesaj, daha sonra kendi profilinden göndermiş aynı harfler aynı yazı stili vs.
Fake profili başka bir isimde, tamamen erotik fotolarla dolu.
Şuan ne yapacağımı bilemedim şok oldum ve iyi hissetmiyorum...
hiç görmemiş gibi yapıp aynen devam mı ediyim, bi şekilde yakaladığımı belli mi ediyim?

 
sanane abi milletin özelinden niye dert ettin orasını anlamadım iyi hissetmiyorum falan demişsin bir de.

yasa dışı bi olay yoksa ki öyle bir şey ima etmemişsin o zaman kimseyi ilgilendirmez. adam yanlışlıkla ele vermiş sonuçta görmemiş gibi yapman gerek tabi ki. belli edince nolacak? yani ne gerek var milletin özelini dert edinmeye ve bundan mesele çıkartmaya?
  • belki de  (06.05.19 02:54:20 ~ 02:55:52) 
Napıcan abi boş ver ya. Yaşlı başlı adam, kendi halinde takılıyorsa takılsın. Belli etme.


  • dont eat me  (06.05.19 03:18:45) 
Kendi aileme haber verirdim ben olsam, uzak durmaları için.


  • diffarentiationation  (06.05.19 03:36:59) 
Bütün sifrelerim sevgilimdeyken bende takılmıştım fake hesapta bir müddet zamparalık için. Kim yapmıyor ki?
Ama artık iş çığırından çıktı maalesef, fakelik anonim olma isteği olarak ortaya çıktı ve artık ruling'de bol bol gördüğümüz üzere içinde olmadığın kurgusal bir yaşam bicimiyle insanlarla iletişim kurma olayına evrildi. Ve çok yaygın. Ben bunun dolandiriciliga girmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha geçen gün kendi arkadaş listemde olan biri lüks bir aracla kaza yapmış gibi fotolar paylaştı. Aracın fotolarını. Patlattik tabi ruling'le beraber :d

Eğer hesap sadece aile yaşantısından bunalmış bir adamın erotik kacamagindan ibaretse görmezden gelirdim fakat farkli bir kimlik, farklı yaşam biçimi sergileyerek kandirmak yoluyla bir şeyler yapiyorsa eğer ortalığı ayağa kaldırırdım.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (06.05.19 05:06:39) 
baskasinin hayatina karisma kulturu "neden bu kadar ortadoguluyuz?" "neden namus cineyatinde dereceye giriyoruz" sorularinin cevabi adeta. kesinlikle "Kendi aileme haber verirdim ben olsam, uzak durmaları için" tarzi bir cirkinlige de girme. kendi hayatina bak.


  • hot potato  (06.05.19 08:02:39) 
+1 diffarentiationation


  • kanlakarisikyagmur  (06.05.19 10:13:13) 
hepimiz ayni seyden konusuyoruz burada degil mi? benim anladigim normalde gercek hayatta normal bir insan gibi gorunen bu kisi, farkli bir isimle cinsellik agirlikli bir hesap olusturuyor, simdi bu hesapla neler yapiyor olabilir?
kendine hedef sectigi cesitli yaslardaki masum insanlara kendi vucut kisimlarinin fotograflarini cekip yolluyor vebu tacizden sevk aliyor olabilir.
kendine yollu gordugu insanlari abuk subuk kufurlu ve teklifli mesajlarla sozlu taciz ediyor olabilir.
pek cok turk erkegi gibi bastirilmis escinsel duygulari vardir, fakat normal olmak adina feda etmistir, internet uzerinden erkek sevgilileri konusuyor veya yine baska erkekleri taciz ediyor olabilir.
cocuklara musallat oluyordur.
para karsiligi cinsel hizmetleri alirken bu hesabi kullaniyor olabilir. bu secenek sonucu kimbilir ailesine ne hastaliklar bulastirmis olabilir.
yani benim aklima gelenler bunlar, ben bu hesabi kullanarak kendisi ve cevresi icin olumlu birsey yapabilecegini ongoremiyorum, yakalamak derken de napilabilir ki? gidip bunu ailesiyle paylassaniz siz kotu olabilirsiniz, kendisiyle yuzlesseniz o hesabi siler baskasini acar, ben olsam iletisimimi bitirebildigim kadar bitirirdim, cevremdekiler de niye falan derse, o is bildiginiz gibi degil falan derdim, yarin obur gun bir yuzlesme ihtimaline karsi da bu garip hesabinin ekran goruntulerini alirdim. eger gercekten akli basinda bir ailesi varsa konusun diyecegim ama turk kadini da bir acayip cirkin salak adamlari evlerinde koca, baba diye tutuyorlar, zaten kendileri de pek matah degil yani.
  • mavicorap  (06.05.19 11:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.